ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ: Λίγη υπομονή ακόμα για Τονάλι!

Η Ίντερ έχει κάνει πολλά βήματα ώστε να συμφωνήσει με τη Μπρέσια για τον Τονάλι, την ίδια ώρα που τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

Ίντερ: Λίγη υπομονή ακόμα για Τονάλι!

Η Ίντερ είναι από τις ομάδες που θα κινηθούν πολύ δυνατά στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Πέρυσι με όλες τις προσθήκες που έγιναν και τον έλευση του Αντόνιο Κόντε στην ομάδα, οι Νερατζούρι έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα προόδου. Του χρόνου, θέλουν αυτή την πρόοδο να την μετουσιώσουν σε τρόπαια και κυρίως στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία επιθυμούν διακαώς. Εξάλλου, είναι ήδη πολλά τα χρόνια που η Ίντερ βρίσκεται στη σκιά της Γιουβέντους. Κάπως έτσι, ο Κόντε έχει βάλει στο μάτι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου, τον Σάντρο Τονάλι.

Ο νεαρός Ιταλός έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τη Μπρέσια και προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους αλλά οι απαιτήσεις της Μπρέσια από ότι φαίνεται έχουν αφήσει στο παιχνίδι μόνο τους νερατζούρι. Η ομάδα του Μιλάνο προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις του προέδρου της ομάδας και να ολοκληρώσει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχουν γίνει σημαντικά βήματα και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει συμφωνία. Πάντως θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος. Αυτή τη στιγμή η ομάδα προετοιμάζεται για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο στόχος είναι πολύ σημαντικός αφού όλοι στο σύλλογο θέλουν πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο. Θεωρούν ότι αν αυτός έρθει, θα επισφαγιστεί με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ίντερ έχει επιστρέψει για τα καλά. Επομένως οι εξελίξεις για Τονάλι θα πάρουν για λίγες μέρες παράταση. Ίντερ: Λίγη υπομονή ακόμα για Τονάλι!

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει

Υπενθυμίζεται ότι οι Νερατζούρι τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Αν και αρχικά ο Τονάλι είχε δείξει μία προτίμηση προς τη Μίλαν, τελικά έχει δώσει το λόγο του στους ανθρώπους της έτερης ομάδας του Μιλάνου. Μάλιστα, αυτό το βήμα έχει γίνει εδώ και καιρό. Ίντερ και Τονάλι έχουν δώσει τα χέρια από τον περασμένο Ιούνιο, όταν δηλαδή βγήκε από την κούρσα απόκτησής του η Γιουβέντους, μην θέλοντας να κάνει μία τόσο μεγάλη οικονομική επένδυση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ