ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κρούσμα κορωνοϊού στη Λίβερπουλ!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε άνθρωπος ο οποίος εργάζεται στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι παίκτης ή μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Κρούσμα κορωνοϊού στη Λίβερπουλ!

Εδώ και λίγες ημέρες η Λίβερπουλ βρίσκεται στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της.

Υπενθυμίζεται πως η Premier League 2020-21 θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Συνεπώς οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν και πάρα πολύ χρόνο μπροστά τους. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις, για να έχει πανέτοιμη την ομάδα του στα μέσα Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, και ενώ η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν, δεν άργησε να έρθει η αρνητική είδηση. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού στην προετοιμασία της Λίβερπουλ!

Κατά τη διάρκεια των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, ένα από αυτά βρέθηκε θετικό. Αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για ποδοσφαιριστή της ομάδας ή μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Αυτή η εξέλιξη δεν αλλάζει πολλά πράγματα στην προετοιμασία των «reds». Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά. Και με σωματική επαφή φυσικά. Ενώ το θετικό κρούσμα θα απομονωθεί έως ότου αναρρώσει, σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πρωταθλήτρια και στις… εμφανίσεις η Λίβερπουλ

Για να… ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, σας θυμίζουμε τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση των «κόκκινων», για τη σεζόν 2020-21, η οποία είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Το γαλάζιο δεσπόζει και τα χρώματα, μαζί με τον σχεδιαδμό, μοιάζουν με… θάλασσα. Όπως και να ‘χει, η φανέλα είναι πανέμορφη.

Δείτε την εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Ευρώπης και Κόσμου:

Η μεταγραφή του Αλκάνταρα

Όλο και πιο κοντά στους πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκεται ο Τιάγκο Αλκάνταρα. O Καταλανός μέσος ετοιμάζεται να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου και να μεταπηδήσει στην Premier League. Η Λίβερπουλ μετά την υπογραφή του Κώστα Τσιμίκα στοχεύει στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής της για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Καταλανός άσος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 4ετούς συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, ωστόσο η υπόθεση ακόμη δεν έχει κλείσει. Μένει μόνο οι «κόκκινοι» να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Μπάγερν, με τους Γερμανούς να θέτουν τα δικά τους οικονομικά όρια. Το συμβόλαιο του Καταλανού με την Μπάγερν ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, έτσι η διαπραγματευτική αξία του παίκτη δεν θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγάλη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ