ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Στην κούρσα για Χάμες Ροντρίγκεζ η Λάτσιο

Μετά το στραπάτσο και το... ναυάγιο της απόκτησης του Νταβίντ Σίλβα, η Λάτσιο ετοιμάζεται να ρίξει τα δίχτυα της σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Χάμες.

Στην κούρσα για Χάμες Ροντρίγκεζ η Λάτσιο

Η Λάτσιο έφθασε μια ανάσα από την απόκτηση του πολύπειρου Νταβίντ Σίλβα. Οι Ρωμαίοι έχασαν όμως στη… στροφή τον Ισπανό άσσο, καθώς εκείνος επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο 34χρονος ήταν ο ιδανικός παίκτης για τον Ιντζάκι. Εκείνος που θα έδινε το κάτι παραπάνω στους «λατσιάλι» και περισσότερο απ’ όλα εμπειρία ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Ρώμη ή είδηση της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Σίλβα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ έπεσε σαν… βόμβα. Η διοίκηση της ομάδας δέχθηκε το… στραπάτσο ωστόσο δείχνει να το ξεπερνά σχετικά γρήγορα. Ο σύλλογος δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Γι’ αυτό βάζει πλώρη για νέες οικονομικές υπερβάσεις τοποθετώντας στη λίστα αστέρες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Η Λάτσιο θέλει τον Χάμες

Στο παιχνίδι για Χάμες η Λάτσιο

Σημερινό δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα αναφέρει πως οι «Λατσιάλι» συμπεριλαμβάνονται στις ομάδες που δείχνουν διάθεση να κυνηγήσουν τη περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκεζ. Ο Κολομβιανός άσσος βρίσκεται απενεργοποιημένος στην Ρεάλ Μαδρίτης περιμένοντας καρτερικά την ομάδα που θα τον αναγεννήσει. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει πρόθεση να τον επανεντάξει στο δυναμικό των Μαδριλένων. Αποτέλεσμα η διοίκηση της «Βασίλισσας» να αναζητά τη καλύτερη δυνατή λύσξ. Την απομάκρυνση του παίκτη με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος για τον σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκεζ στην Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό διευκολύνει τους επίδοξους μνηστήρες μιας και η απόκτησή του μπορεί να επιτευχθεί με… λογικά ποσά. Για την ώρα το μεγάλο φαβορί για την αγορά του παίκτη εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ωστόσο καθυστερούν αρκετά, καθώς αναζητούν καλύτερες περιπτώσεις. Εκεί έρχεται η Λάτσιο που… καίγεται για μια ένεση ποιότητας στην ομάδα της. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ είναι ο ιδανικός παίκτης για τον Ιντζάκι. Μαζί με τους Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς και Ιμόμπιλε θα μπορούσαν να συνθέσουν μια εξαιρετική τριάδα. Όμως θέλει ο Κολομβιανός να δοκιμάσει τη τύχη του στην «Αιώνια Πόλη»;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ