ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Απολύσεις και μια ανανέωση στην Μπαρτσελόνα

Την ώρα που στην Μπαρτσελόνα οι αποχωρήσεις δεν έχουν τέλος, ένας βλέπει τη θέση του να μονιμοποιείται διατηρώντας τη παρουσία του εκεί για πολλά ακόμη χρόνια.

Απολύσεις και μια ανανέωση στην Μπαρτσελόνα

«Καζάνι που βράζει» εξακολουθεί να είναι η Μπαρτσελόνα. Το στραπάτσο από την Μπάγερν Μονάχου πλανάται ακόμη πάνω από τη Βαρκελώνη. Η καταιγίδα δεν λέει να κοπάσει. Η διοίκηση με πρώτο τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου αναζητούν τον τρόπο που η ομάδα θα γυρίσει το… κουμπί. Το «ηλεκτρικό σοκ» έγινε με τους Κίκε Σετιέν και Έρικ Αμπιντάλ να πληρώνουν το… μάρμαρο της αποτυχίας.

Σειρά τώρα έχει η ανακοίνωση του νέου τεχνικού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ρόναλντ Κούμαν. Πριν όμως την επιβεβαίωση για τον Ολλανδό προπονητή, οι Καταλανοί τρέχουν και θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας. Αρκετά είναι τα σενάρια που θέλουν πρωτοκλασάτα ονόματα να βλέπουν τη πόρτα της εξόδου. Ακόμη και η θέση του Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νου είναι επισφαλής. Σεμέδο στη Μπαρτσελόνα

Επιβραβεύει Σεμέδο η Μπαρτσελόνα

Υπάρχει όμως ένας που σίγουρα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «Μπλαουγκράνα». Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νέλσον Σεμέδο. Η παρουσία του Πορτογάλου φουλ μπακ έχει αποσπάσει θετικές κριτικές. Τα τελευταία τρία χρόνια, τα οποία τον βρίσκουν στη Βαρκελώνη, ο 26χρονος έχει καταφέρει να ανέβει επίπεδο.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα τρέχει να επιβραβεύσει τον ταλαντούχο άσσο προσφέροντας του νέο συμβόλαιο. Η τρέχουσα σύμβαση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οι Καταλανοί έχουν προτείνει στον Πορτογάλο επέκταση για ακόμη τρία χρόνια, με τον παίκτη να παρουσιάζεται θετικός. Σύμφωνα μάλιστα με την Mundo Deportivo οι δύο πλευρές έχουν δώσει ουσιαστικά τα χέρια.

Ο 26χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπαρτσελόνα μέσω της Μπενφίκα. Η παρουσία του στους Ίβηρες τη διετία 2015/17 ήταν ικανή να φέρει τους Καταλανούς στη πόρτα τους. Κατά τη παρουσία του στο Καμπ Νου, ο Σεμέδο έχει αγωνιστεί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Πάντοτε από την αριστερή πτέρυγα. Με τον Κίκε Σετιέν ο Πορτογάλος πήρε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να διασωθεί από το ναυάγιο της φετινής πορείας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ