ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Στην Τσέλσι προσφέρθηκε ο ογκόλιθος της Παρί

Δημοσιεύματα θέλουν τον στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, να προσφέρεται στην Τσέλσι του Λάμπαρντ για να "καθαρίσει" το αμυντικό της χάλι.

Στην Τσέλσι προσφέρθηκε ο ογκόλιθος της Παρί

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Τιάγκο Σίλβα προσφέρθηκε στην Τσέλσι, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Παρί ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Θυμίζουμε ότι ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τη σημαία της ομάδας.

Παρά την πικρία του ο ίδιος ο παίκτης δεν κρατάει κακία στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη και όχι να επιστρέψει στην πατρίδα του. “Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ στην Ευρώπη. Λήφθηκε μια απόφαση, τώρα τα πράγματα είναι ήρεμα στο μυαλό μου. Θα είμαι σε άλλο κλαμπ, αλλά η καρδιά μου θα μείνει εδώ, στο Παρίσι” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο παίκτης δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ομάδα του Λάμπαρντ για 2 λόγους. Πρώτον γιατί είναι διατεθειμένος κάνει περικοπή μισθών στα 1,3 εκατομμύρια λίρες που κερδίζει ετησίως στους Παριζιάνους. Δεύτερον γιατί εξακολουθεί να αποτελεί έναν κορυφαίας κλάσης στόπερ, που θα επιλύσει σίγουρα ,έρος των αμυντικών προβλημάτων των “μπλε”. Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που μας πέρασε στη Τσέλσι δοκιμάστηκαν πολλά αμυντικά δίδυμα. Ωστόσο, ούτε ο Κρίστενσεν, ούτε ο Ζουμά, ούτε ο Ρούντιγκερ, ούτε ο Τομόρι δε μπόρεσαν βρουν την κατάλληλη χημεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί τα περισσότερα τέρματα απί τις 10 πρώτες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ (54).

Η Τσέλσι μπορεί να περιμένει

Φυσικά, αυτή τη στιγμή το μυαλό του Τιάγκο Σίλβα μόνο στο μεταγραφικό του μέλλον δε βρίσκεται. Ο Βραζιλιάνος στόπερ ζει το παρόν. Με την Παρί θα κληθεί να δώσει τον τελευταίο του αγώνα την Κυριακή (23/8). Αυτός θα είναι και ο μεγαλύτερος αγώνας που θα δώσει με τη φανέλα του συλλόγου. Ειδικότερα, ο Τιάγκο Σίλβα έχει μυαλό μόνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο βήμα για την εκπλήρωση του ονείρου τους μετά την επικράτηση με 3-0 επί της Λειψίας. Προκρίθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα κληθούν να ξορκίσουν τους δαίμονές τους και να κατακτήσουν την κούπα με τα μεγάλα αυτιά για πρώτη φορά στην ευκαιρία τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ