ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στον τελικό του CL η Μπάγερν με master… chef Γκνάμπρι (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σερζ Γκνάμπρι πανηγύρισε κόντρα στην Λιόν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον τελικό του CL η Μπάγερν με master… chef Γκνάμπρι (vid)

Εδώ ποδοπάτησε την Μπαρτσελόνα. Στην Λιόν θα την πατούσε η Μπάγερν Μονάχου; Οι Βαυαροί με κορυφαίο τον Σερζ Γκνάμπρι πέρασαν πανηγυρικά (3-0) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Φλικ με δύο τέρματα του 25χρονου επιθετικού και ένα του Λεβαντόφσκι πήρε την πρόκριση βρίσκοντας στον τελικό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αποψινός ημιτελικός είχε εξαρχής φαβορί και αουτσάιντερ. Από τη μία η αδιανόητη Μπάγερν Μονάχου και από την άλλη η ευχάριστη έκπληξη Λιόν. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Γάλλους να φθάνουν μια ανάσα από το να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους. Ο Μέμφις Ντεπάι μόλις στο 4′ απόλεσε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Ολλανδός βρέθηκε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Νόιερ όμως δεν βρήκε δίχτυα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στο πρώτο 15λεπτο της συνάντησης. Άλλες δύο φορές πάτησαν περιοχή όμως μία το δοκάρι (σε σουτ του Εκαμπί) και μία ο Μπόατενγκ αποσόβησαν τον κίνδυνο για τους Βαυαρούς. Όταν χάνεις την ευκαιρία κόντρα στην Μπάγερν όμως ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα το πληρώσεις. Έτσι και έγινε στο 17′. Ο Γκνάμπρι έκανε την επέλαση από τα δεξιά, σύγκλυνε με το ανάποδο πόδι και τίναξε με… μαγικό τα δίχτυα του Λόπες. Η Μπάγερν στον τελικό

Ο Γερμανός άσσος δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο 33′ η Μπάγερν βγήκε ιδανικά στην κόντρα και ο 25χρονος μάτωσε ξανά το διχτάκι της Λιόν. Ο Ντέιβις έκανε την παράλληλη πάσα, ο Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπες, όμως ο Γκνάμπρι ήταν ξανά εκεί!

Με το 2-0 στη πλάτη η Λιόν έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ελπίζοντας πως στην επανάληψη θα κατάφερνε με ένα τέρμα να μπει ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Οι Βαυαροί έχοντας σαφές προβάδισμα έδειξαν να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα στα πρώτα 45′.

Αφεντικό μέχρι το τέλος του ματς η Μπάγερν Μονάχου

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλησαν όπως ήθελαν οι Γερμανοί. Η Μπάγερν Μονάχου διατήρησε την κατοχή της μπάλας και με απόλυτη ψυχραιμία οδήγησε το παιχνίδι στα δικά της… νερά. Από την άλλη, οι Γάλλοι προσπάθησαν να προκαλέσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία όμως χωρίς να έχουν οργανωμένο σχέδιο.

Η αντικατάσταση του Μέμφις Ντεπάι γύρω στο 60′ έδειξε πως η Λιόν δεν θα μπορούσε να κάνει το παραπάνω. Οι εκπλήξεις τελείωσαν στα ημιτελικά για την ομάδα του Γκαρσία. Κόντρα στην άκρως άρτια οργανωμένη Μπάγερν η Λιόν δεν είχε καμία τύχη να κάνει την ανατροπή. Η Μπάγερν στον τελικό

Στο 80′ η Μπάγερν Μονάχου έφθασε μια ανάσα από το 3-0. Ο Κουτίνιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ο Γκορέτσκα άθελά του βρήκε τη μπάλα την ώρα που ο Βραζιλιάνος ήταν εκτεθειμένος. Η Μπάγερν κρατούσε όμως το κερασάκι για το φινάλε. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 87′ έβαλε την υπογραφή του στην θριαμβευτική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό. Το 3-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Οι Βαυαροί την Κυριακή θα βρουν απέναντί τους την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπάγερν Μονάχου

Νόιερ, Άλαμπα, Μπόατενγκ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Αλκάνταρα, Πέρισιστς, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόβσκι

Λιόν

Λόπες, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Κακρέ, Γκιμαράες, Αουάρ, Κορνέ, Ντιμπουά, Ντεπάι, Εκαμπί

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ