ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Δεν πάει πουθενά ο Μπιέλσα, στην Λιντς θα μείνει!

Το ταξίδι της Λιντς Γιουνάιτεντ ξεκινά και ο πρωτομάστορας των «Παγονιών», Μαρσέλο Μπιέλσα δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται ξανά σε θέση οδηγού.

Δεν πάει πουθενά ο Μπιέλσα, στην Λιντς θα μείνει!

Στην πρώτη του χρονιά στην Λιντς Γιουνάιτεντ ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Ο μαραθώνιος της Τσάμπιονσιπ τον βρήκε ηττημένο όμως εκείνος και η ομάδα του δεν το έβαλαν κάτω. Στην επόμενη προσπάθεια βγήκε νικητής και ανέβασε πανηγυρικά την ομάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί που τα «παγόνια» αξίζουν να βρίσκονται!

Η επιστροφή στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα χαίρει τον σεβασμό όλων στο Νησί, με τον Αργεντινό από το Ροζάριο να κατακτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Η διοίκηση έχοντας αυτή την εικόνα δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Ο Μπιέλσα στη Λιντς

Κοντά στην ανανέωση Μπιέλσα και Λιντς

Η Λιντς τρέχει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 65χρονου ελπίζοντας πως μαζί του ο σύλλογος θα ζήσει ακόμη καλύτερες ημέρες. Σύμφωνα με το SkySports οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επιμήκυνση της συνεργασίας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Αργεντινός φαίνεται να έχει πειστεί και από το προσωπικό οικονομικό όφελος αλλά και την πολιτική που χαράζει η διοίκηση.

Η ομάδα στην επιστροφή της στο κορυφαίο επίπεδο ξεκινά την περιπέτειά της από το Άνφιλντ. Τι πιο όμορφο για τους φίλους της Λιντς το πρώτο ταξίδι για τη νέα Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα είναι στο τιμόνι της Λιντς ξεκινώντας μια σεζόν που θα περίμενε πολύ και ο ίδιος. Να προπονήσει ομάδα από τον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η πλούσια καριέρα του Αργεντινού αγνοούσε μια εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Με πέρασμα από τα υπόλοιπα προηγμένα πρωταθλήματα ήταν αυτό που έλειπε. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα όμως τώρα έχει τη χαρά να προπονεί ένα από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του Νησιού. Το ταξίδι θα είναι δύσκολο, όμως ο Αργεντινός δεν είναι γεννημένος για τα εύκολα. Οι φίλοι της Λιντς τον εμπιστεύονται τυφλά… Χρειάζεται κάτι περισσότερο;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ