Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπενφίκα ρίχνει τα τσιμέντα με τον Καβάνι
Μπένφικα

Η Μπενφίκα ρίχνει τα τσιμέντα με τον Καβάνι

Η Μπενφίκα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της αποκτώντας τον Έντισον Καβάνι που είναι ελεύθερος.

20.08.2020 | 22:28

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Έντινσον Καβάνι θα συνεχίζει την καριέρα του στη Μπενφίκα. Ο Ουρουγουανός φορ συμφώνησε να γίνει παίκτης των “αετών” με ένα συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος μέχρι το 2023. Ο Καβάνι δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του. Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Καβάνι επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

“Υπήρξαν συναντήσεις με την Benfica και άλλους συλλόγους. Αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη καθοριστεί, επομένως δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μια συμφωνία. Όταν όλα επιβεβαιωθούν με μια ομάδα, θα το γνωρίζουν” είπε.

Όταν πιέστηκε για αυτό που τον προσέλκυσε στην Μπενφίκα, ο Κάβανι απάντησε ότι ήταν «μια μεγάλη ομάδα» που αγωνίζεται τακτικά σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Πρόσθεσε ότι πολλοί Ουρουγουάνοι έχουν εκπροσωπήσει το σύλλογο στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι η Λιντς και η Μπάγερν Μονάχου εξέφρασαν επίσης ενδιαφέρον να υπογράψουν τον 33χρονο.

Το τέλος που δεν του άξιζε

Ο Ουρουγουανός έχει μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η απόφαση των Παριζιάνων να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του 33χρονου του άφησε μία πικρή γεύση. Πρόκειται εξάλλου για μία από τις σημαίες της ομάδας. Ένας από τους λίγους παίκτες της Παρί που κέρδισε τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού πλανήτη παρά τα ευρωπαϊκά στραπάτσα της ομάδας του.

Αυτό που είναι ακόμα πιο στενάχωρο για τον Καβάνι είναι ότι έχασε μία ευκαιρία να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτόν στην ομάδα, η Παρί δεν έφτασε ποτέ πέρα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο, φέτος χωρίς αυτόν στη σύνθεση της έχει φτάσει στο μεγάλο τελικό του τουρνουά. Εκεί θα έχει μία χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο για το οποίο ο ιδιοκτήτης, Αλ Κελαϊφί, έχει ξοδέψει πάνω από 1 δις. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έντισον Καβάνι αγωνίστηκε για 7 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μέτρησε σε 301 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 200 γκολ και μοιράζοντας 43 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version