Η αρχική προσφορά της Τσέλσι ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ (58,6 εκατομμυρίων λιρών) συν 15 εκατομμυρίων ευρώ σε μπόνους νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα δεν ήταν αρκετή για να ικανοποιήσει τον Λεβερκούζεν. Η γερμανική ομάδα δε θα μείνει ικανοποιημένη με κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο σύλλογος μετά παραγωγική συνάντηση την Τετάρτη αύξησε τις πιθανότητες να αποκτήσει τον παίκτη.

Σύμφωνα με τον Guardian, η Τσέλσι “γλύκανε” την προσφορά της με επιπλέον μπόνους.

Ας σημειωθεί οτι ο Χάβερτς, έχει δύο ακόμη χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό του. Δε θέλει, όμως, να μείνει στο σύλλογος, καθώς απέτυχε να προκριθεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι ανήκει στην Τσέλσι

Μπορεί φέτος να μην κατέκτησε κανένα τίτλο αλλά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, η Τσέλσι αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Εκμεταλλευόμενη τις οικονομικέες συγκυρίες του κορονοϊού κινήθηκε έξυπνα για την απόκτηση ποιοτικών παικτών.

Ειδικότερα, με τις προσθήκες του Χακίμ Ζίγιεκ από τον Άγιαξ και του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία φτιάχνει επίθεση – φωτιά. Οι 2 παίκτες θα χρησιμοποιηθούν μαζί με τον Μάουντ τον Πούλισιτς συνθέτοντας μία τετράδα ικανή να σκίσει τα δίχτυα.

H αλήθεια είναι, πάντως, ότι το φετινό καλοκαίρι έχει κινηθεί σε πολύ ρηχά επίπεδα από μεταγραφικής πλευράς. Τεράστιο ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει η πανδημία. Ο κορονοϊός έχει πλήξει τα ταμεία πολλών συλλόγων, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ξοδευτούν τα χρήματα του παρελθόντος.