ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ψάχνεται για Αουάρ με… δόλωμα Γκεντούζί η Άρσεναλ!

Με τον Γκεντουζί παραγκωνισμένο και τον Οζίλ... στη σύνταξη, η Άρσεναλ ψάχνει τον μέσο που θα ετοιμάζει γκολ για τη νέα σεζόν.

Ψάχνεται για Αουάρ με… δόλωμα Γκεντούζί η Άρσεναλ!

Για την υλοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής με αρκετά μικρό(τερο) κόστος από ότι θα υπολόγιζε κάποιος εργάζεται η Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες ψάχνουν απεγνωσμένα έναν δημιουργικό μέσο και ο Χουσέμ Αουάρ είναι κάτι παραπάνω από αυτό που θα ήθελαν. Ο 22χρονος μέσος είναι δεδομένο πως θα φύγει από τη Λυών, η οποία όμως θα ψάξει να βρει ανάλογο αντάλλαγμα.

Ο Γκεντουζί κρίνεται αναλώσιμος για να γίνει μια σπουδαία κίνηση

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φετινή ταραχώδη σεζόν ολοκληρώθηκαν για τη Λυών. Σε μια κακή εγχώρια σεζόν, οι Λυωναί κατάφεραν να αγγίξουν το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας στα ημιτελικά. Ωστόσο ο αποκλεισμός τους από τη Μπαγερν, συνεπάγεται την παντελή έλλειψη ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (!) για τη νέα χρονιά. Όπως γίνεται αντιληπτό πολλά αστέρια της θα αποχωρήσουν, μεταξύ των οποίον ο Αουάρ.

Γέννημα θρέμμα των άριστων ακαδημιών της ομάδας, ο Γαλlοαλγερινός… τρύπωσε στην πρώτη ομάδα το 2016 και από την επόμενη σεζόν έγινε αναντικατάστατος. Έχοντας πλήρη αντίληψη του χώρου και άριστη τεχνική, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν άργησε να γίνει ο κύριος δημιουργός της ομάδας του. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Ναμπίλ Φεκίρ, απέκτησε μεγαλύτερη ελευθερία δείχνοντας την κλάση του.

Αυτά ακριβώς βλέπουν στην Άρσεναλ (και όχι μόνο) και θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Μπορεί τα χρήματα που θα κόστιζε ο παίκτης να μην τα έχουν οι «κανονιέρηδες» όμως υπάρχει plan b. Ο Ματέο Γκεντουζί αποτελεί ένα τρομερό ταλέντο, κάτι το οποίο έχει αποδείξει περίτρανα εντός του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο το ανταγωνιστικό του πνεύμα δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχός του, καθώς πολλές φορές… ξεφεύγει. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος παρότι εκτιμάει την ικανότητα του ως παίκτη δεν αφήνει ατιμώρητο τον 21χρονο. Πλέον, ο Γκεντούζι είναι ιδιαίτερα πιθανό να αποχωρήσει, καθώς η Άρσεναλ έχει βρει… τρόπο ζωής χωρίς αυτόν.

Προσφέροντας τον ως αντάλλαγμα (μαζί) με χρήματα για τον Αουάρ, θα παραχωρούσε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή (για έναν άλλο). Όπως αναφέρει η γαλλική L’Equipe, η Άρσεναλ κατέθεσε προσφορά που ακόμα δεν έχει απαντηθεί από τη Λυών. Ο Ματέο Γκεντουζί προσφέρεται ως αντάλλαγμα, ενώ και 20 εκατομμύρια ευρώ θα συμπεριληφθούν στην προσφορά. Οι δύο αθλητικοί διευθυντές, Εντού και Ζουνίνιο βρίσκονται σε επαφή, σε μια κίνηση που σίγουρα θα ωφελούσε και τις δύο πλευρές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ