ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Στην Ατλέτικο ο Γκρμπιτς

Τερματοφύλακα για το μέλλον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνοντας 4 εκ. ευρώ για τον Ίβο Γκρμπιτς.

Στην Ατλέτικο ο Γκρμπιτς

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίβο Γκρμπιτς για την θέση του τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον ύψους 1,95μ γκολκίπερ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ο 24χρονος κίπερ υπέγραψε στην ομάδα του Σιμεόνε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μπορεί η μεταγραφή να είναι αρκετά φθηνή, κόστισε στους Μαδριλένους μόλις 6 εκ. ευρώ αλλά περιμένουν πολλά από τον Κροάτη. Ο Ίβο στοίχισε εφτά εκατομμύρια ευρώ, με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ομάδα που τον απέκτησε ως ελεύθερο από τη Χάιντουκ Σπλτ το 2018, να παίρνει και ως αντάλλαγμα τον γκολκίπερ της δεύτερης ομάδας, Άλεξ Ντος Σάντος.

Το ποσό της μεταγραφής από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ η κροατική ομάδα απέκτησε και ποσοστό μεταπώλησης 15%. Έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας και κλήθηκε για τα επόμενα παιχνίδια της Ανδρών. Παίρνει την θέση του Αντόνιο Αδάν απορρίπτοντας προτάσεις της Γουέστ Μπρομ και της Σάλκε.

Λακαζέτ

Θέλει και τον Λακαζέτ η Ατλετικο

Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης μάχονται για να κάνουν δικό τους τον Αλεξάντρ Λακαζετ, με τους Μαδριλένους να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

Ο Τσόλο Σιμεόνε όμως δεν θα μείνει εκεί καθώς ετοιμάζει μεγάλο χτύπημα και για την επίθεση. Αυτό το όνομα το οποίο ακούγεται έντονα είναι του Λακαζέτ από την Άρσεναλ. Η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για νέο συμβόλαιο, φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, προσφέροντας μάλιστα, ένα ποσό που φτάνει τα 33 εκατομμύρια ευρώ, στην ομάδα του Λονδίνου.

Όπως και να έχει όμως, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν λέει το πολυπόθητο «ναι» η υπόθεση παραμένει στον αέρα. Πλέον πολύ δυνατά στο κόλπο μπαίνει και η Γιουβέντους. Η ομάδα του Τορίνο έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι στο τέλος θα κάνει δικό της τον Γάλλο «αστέρα».

Το φλερτ της με τον Λακαζέτ δεν είναι νέο. Οι Ισπανοί προσπάθησαν να τον αποκτήσουν και το 2017, όταν έπαιζε στη Λιόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ