ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λιντς «φλερτάρει» με την ακριβότερη μεταγραφή της

Η Λιντς επέστρεψε μετά από χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ και φιλοδοξεί να κάνει τα πάντα από οικονομικής πλευράς προκειμένου να παραμείνει εκεί μια για πάντα.

Η Λιντς «φλερτάρει» με την ακριβότερη μεταγραφή της

Η επιστροφή της Λιντς στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός. Τα «παγόνια» έλειψαν πολλά χρόνια από τη μεγάλη κατηγορία όμως τώρα εμφανίζονται έτοιμοι να παραμείνουν μια για πάντα. Υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Μαρσέλο Μπιέλσα ο βρετανικός σύλλογος άνοιξε πανιά για τον δρόμο των επιτυχιών. και το ταβάνι ακόμη είναι αρκετά μακριά.

Η διοίκηση της Λιντς με σταθερά βήματα θέτει ως πρώτο και κύριο στόχο την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ. Για κάθε νεοφώτιστο, όποιο όνομα και αν είναι αυτό η μετάβαση στη μεγάλη κατηγορία είναι πάντοτε δύσκολη. Έτσι για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να ενισχύσει το ρόστερ της με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θέλει να βάλει πινελιές στο υπάρχον ρόστερ που πήρε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως τα χρονικά περιθώρια για ενίσχυση αρχίζουν και στενεύουν. Η Λιντς καλείται να καλύψει άμεσα τα κενά προκειμένου να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Θυμίζουμε πως η αρχή γίνεται στις 12 Σεπτεμβρίου με τα «παγόνια» να ξεκινούν από το Άνφιλντ και την Λίβερπουλ. Στόχος της Λιντς ο Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο είναι ο μεγάλος στόχος για την επίθεση της Λιντς

Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες θέλουν τη διοίκηση της Λιντς να πραγματοποιεί προσπάθεια απόκτησης του Ροντρίγκο. Ο επιθετικός της Βαλένθια είναι ο ιδανικός παίκτης στα σχέδια του Μαρσέλο Μπιέλσα. Η τιμή του 29χρονου στράικερ είναι αρκετά… αλμυρή, ωστόσο για την ώρα δεν στέκεται εμπόδιο για τον βρετανικό σύλλογο.

Ο Ροντρίγκο είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Λα Λίγκα. Την τελευταία 5ετια φιγουράρει σταθερά στη κορυφή της επίθεσης των «Νυχτερίδων» αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της ισπανικής ομάδας. Ο 29χρονος αυτή τη στιγμή κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αν η Λιντς καταφέρει να τον αποκτήσει τότε θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Πάντως ο Ισπανός αξίζει και με το παραπάνω!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ