ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπελάδες για τον Μαγκουάιρ – Συνελήφθη στη Μύκονο

Διαφορετικό βράδυ από αυτό που ονειρευόταν έζησε ο Χάρρυ Μαγκουάιρ στη Μύκονο, με τις αστυνομικές αρχές να τον συλλαμβάνουν μετά από καταγγελία.

Μπελάδες για τον Μαγκουάιρ – Συνελήφθη στη Μύκονο

Για διακοπές ήρθε ο Χάρρυ Μαγκουάιρ στην Ελλάδα και την Μύκονο, στο κρατητήριο βρέθηκε. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το Protothema.gr ενεπλάκη σε καβγά μαζί με Βρετανούς φίλους του. Αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν, με τον αρχηγό των «Κόκκινων Διαβόλων» να περνά διαφορετικό βράδυ από αυτό που φανταζόταν.

Ο 27χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας. Μαζί με φίλους του – στο νησί βρίσκονται και άλλοι συμπαίκτες του – ζουν στιγμές ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Μυκόνου. Το κυκλαδίτικο νησί παραδοσιακά αποτελεί πόλο έλξης πολλών ποδοσφαιριστών, με τους Βρετανούς να είναι στη κορυφή του πελατολογίου. Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ

Ο Χάρρυ Μαγκουάιρ λίγο πριν ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ θέλησε να πραγματοποιήσει τις διακοπές του. Αυτές όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα του βγουν… ξινές, καθώς χθες βράδυ ενεπλάκη σε ένα δυσάρεστο περιστατικό. Κατά το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεπλάκη σε καυγά μαζί με την παρέα του. Όλα αυτά έξω από γνωστό μπαρ της χώρας.

Στην… ψειρού ο Χάρρυ Μαγκουάιρ

Το έντονο ξύλο και οι στιγμές βίας έγιναν αντιληπτές από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι άμεσα κάλεσαν την αστυνομία. Οι αρχές επενέβησαν στο σκηνικό με την παρέα του Βρετανού να τους επιτίθεται. Οι αστυνομικοί μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν να δώσουν τέλος στο περιστατικό συλλαμβάνοντας όλους τους εμπλεκόμενους. Μαζί με αυτούς και τον Χάρρυ Μαγκουάιρ.

Λίγες ώρες αργότερα με επίσημη τοποθέτησή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό το συμβάν. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής τους υπάκουσε στους νόμους και τις συστάσεις των αστυνομικών. Δεν είναι λίγες οι φορές που Βρετανοί ποδοσφαιριστές γίνονται πρωταγωνιστές θλιβερών γεγονότων κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Πρόσφατα ο φακός κατέγραψε ακόμη έναν παίκτη.

Ο λόγος για τον Ρος Μπάρκλει της Τσέλσι, ο οποίος εθεάθη στην Μύκονο σε τραγική κατάσταση από το ποτό. Όπως όλοι οι Βρετανοί συνηθίζουν, έτσι και οι ποδοσφαιριστές του έρχονται Ελλάδα για το… ξέσπασμα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ