ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Στη λίστα της Αταλάντα ο Μπατσουαγί

Η Αταλάντα θέλει να αποκτήσει το Μισί Μπατσουαγί και ο Ζαπάτα να αποχωρίσει για τη Γιουβέντους σε ένα «ντόμινο» μεταγραφικών εξελίξεων στην Σέριε Α.

Στη λίστα της Αταλάντα ο Μπατσουαγί

Έτοιμη να κάνει τη κίνηση ματ είναι η Αταλάντα η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Μισί Μπατσουαγί. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που «κουνήσει μαντίλι» ο Ντουβάν Σαπάτα.

Με τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας του Μπέργκαμο δύσκολο να επιτευχθεί. Ο Σαπάτα είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Γιουβέντους θέλοντας να υπογράψει το συμβόλαιο της ζωής του. 

Μην ξεχνάμε βέβαια πως η εκπληκτική πορεία της ομάδας του. Tερματίζοντας την βρήκε να σταματά στα προημιτελικά του Champions League και την τρίτη θέση της Serie A. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν ο Βέλγος να πειστεί στο να πει το «ναι» έστω και με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Τα πάντα λοιπόν κρίνονται από τον εάν η Γιουβέντους αποκτήσει η όχι άλλον επιθετικό. Δίνοντας την ευκαιρία στον Μπατσουαγί να γίνει μέλος της Αταλάντα.

Και ο Τζέκο στο στόχαστρο της Γιουβέντους

Η Ρόμα θέλει τον Πολωνό επιθετικό Αρκάντιους Μίλικ και προσφέρει τον Τούρκο ακραίο επιθετικό Τσενγκίζ Γιουντέρ. Δίνει και δεκαπέντε εκατομμύρια Ευρώ στην Νάπολι για την απόκτησή του.

Από την άλλη το όνομα του Έντιν Τζέκο γράφεται και για την Ίντερ το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, η Γιουβέντους είναι εκείνη που τον έχει θέσει για τα καλά στο στόχαστρο. Ακούγεται δύσκολο αλλά μια ανταλλαγή που ετοιμάζουν οι Ρωμαίοι με την Νάπολι θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση της μετακίνησης του Βόσνιου στην Γιουβέντους.

Από την στιγμή που η Ρόμα θα αποκτήσει τον Μίλικ ο Τζέκο θα είναι διαθέσιμος για την Γιουβέντους κάτι που επιθυμεί διακαώς ο κόουτς Πίρλο.

Ο 2ος στόχος που έχει δηλωθεί εδώ και καιρό στα υπόψιν της Κυρίας είναι ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο οποίος, μάλιστα, ενδέχεται να γίνει και ο αντικαταστάτης του Τζέκο στη Ρόμα, αν προχωρήσει η υπόθεση με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Σίγουρα γίνει μία μεταγραφική κίνηση στη επιθετική γραμμή της Γιουβέντους το θέμα είναι ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα επιλέξει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ