ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεβίλλη

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Σούσο την ώρα του τελικού! (pic)

Ο Σούσο θριάμβευσε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ όμως μια δυσάρεστη είδηση τον περίμενε μετά τη λήξη

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Σούσο την ώρα του τελικού! (pic)

Από την απόλυτη χαρά της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ προσγειώθηκε απότομα ο Σούσο. Ο Ισπανός παίκτης της Σεβίλλης πληροφορήθηκε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα πως διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του.

Τους αντιλήφθηκε η σύζυγός του, τράπηκαν σε φυγή!

Την ώρα που ο Σούσο βρισκόταν με την ομάδα του στην Κολωνία για τη διεκδίκηση του Γιουρόπα Λιγκ, η οικογένεια του παίκτη βρισκόταν στην Ισπανία. Η σύζυγος του, Αλίθια, μαζί με τα δύο παιδάκια τους, παρακολουθούσε τις προσπάθειες των Ανδαλουσιάνων από την τηλεόραση.

Ωστόσο, κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ακούγοντας θόρυβο στον κήπο, άναψε τα φώτα και σε μια ένδειξη θάρρους έδιωξε δύο επίδοξους διαρρήκτες! Το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι δύο κλέφτες πίστευαν πως το σπίτι θα ήταν άδειο. Για κακή τους τύχη όμως, η Αλίθια κατάφερε να αποτρέψει τα σχέδια τους.

Αυτό είναι ακόμα ένα «χτύπημα» της αλυσίδας διαρρηκτών που χτυπάει σπίτι ποδοσφαιριστών όταν αυτοί απουσιάζουν σε αγώνες. Υπενθυμίζεται πως το 2019, Χοακίν, Γουίλιαμ Καρβάλιο και Τσιτσαρίτο είχαν πέσει θύματα των επίδοξων κακοποιών.

Στην εικόνα που δημοσίευσε η ισπανική «Marca», φαίνονται οι δύο διαρρήκτες στον κήπο του ποδοσφαιριστή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ