ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Φλικ: «Η Παρί είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Ο Χανς Φλικ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την Παρί όσο και για τον Τούχελ. Ενώ αποκάλυψε πως δεν αλλάξει.... η αγωνιστική φιλοσοφία των Βαυαρών.

Φλικ: «Η Παρί είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Η Μπάγερν Μονάχου αφού… σάρωσε για μια ακόμη χρονιά τους τίτλους εντός συνόρων, είναι έτοιμη να επιστρέψει και στην κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι Βαυαροί του Χανς Φλικ θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Βαυαροί δείχνουν να είναι… ασταμάτητοι και έφτασαν με σχετική άνεση στον τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο, σε έναν τελικό δεν υπάρχει φαβορί, καθώς από την άλλη και η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ οι Γάλλοι είναι διψασμένοι για το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας τους!

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Τόμας Τούχελ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό.

«Είμαι χαρούμενοι γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Επίσης έχει και έναν από τους πιο σπουδαίους προπονητές. Είμαι χαρούμενος που θα βρω απέναντι μου τον Τόμας Τούχελ. Πραγματικά τον εκτιμώ. Είναι απλά μια… μάχη της Μπάγερν εναντίον της Παρί, τίποτα περισσότερα από αυτό», τόνισε.

«Κοιτάμε το αυριανό ματς γιατί είναι η κορύφωση της σεζόν. Για αυτό πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το στυλ παιχνιδιού μας είναι να πιέζουμε αρκετά ψηλά και να να μην τους αφήνουμε χώρους για να παίξουν την μπάλα. Αυτό όμως σημαίνει πως υπάρχει και πολλά κενό στα μετόπισθεν. Ξέρουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολλούς γρήγορους ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Ωστόσο, εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε μπροστά και αυτό δεν θα αλλάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου.

Από την πλευρά του ο Κίμιχ, υποστήριξε πως το στυλ παιχνιδιού της ομάδας δεν θα αλλάξει παρά την παρουσία των Μπαπέ και Νεϊμάρ.

«Εννοείται πως είναι γρήγοροι. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από όσο ήμασταν στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Αλλά δεν νομίζω πως θα αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας», είπε. Φλικ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ