ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

H Σίτι το «γιατρικό» να ξεχάσει ο Λαουτάρο

Η απώλεια του Europa League από τη Σεβίλλη πόνεσε ιδιαίτερα τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, με τον Αργεντινό να βλέπει άλλη μία χρονιά να τελειώνει χωρίς τίτλο.

H Σίτι το «γιατρικό» να ξεχάσει ο Λαουτάρο

Η χθεσινή ήττα της Ίντερ από την Σεβίλλη ολοκλήρωσε την σεζόν των «Νεραντζούρι» με μια μεγάλη πίκρα. Οι Μιλανέζοι έφθασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του Europa League, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Η Σεβίλλη πίκρανε τους παίκτες του Αντόνιο Κόντε και όπως φαίνεται περισσότερο από όλους τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Ο Αργεντινός ήθελε πολύ αυτή τη διάκριση. Μπορεί στο γήπεδο να μην ήταν από τους διακριθέντες όμως στο τέλος έδειξε την απογοήτευσή του. Ο 23χρονος πέρασε μπροστά από το τρόπαιο χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα. Είναι λογικό να στεναχωρήθηκε. Η δεύτερη του χρονιά στην Ίντερ ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να μην φθάνει και πάλι σε έναν τίτλο.

Είναι σαφές πως ο ταλαντούχος επιθετικός διψάει για διακρίσεις. Το ταλέντο του ορισμένες φορές μοιάζει να χτυπά το… ταβάνι της Ίντερ. Ο ίδιος μάλιστα δεν έχει κρύψει πως θέλει το κάτι παραπάνω. Αυτό μεταφράζεται από έναν σύλλογο που θα του προσφέρει πρωτιές και δόξα. Ο Λαουτάρο στην Ίντερ

Ιδανικός αντικαταστάτης του Αγκουέρο ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως το ιδανικό μέρος για τον Αργεντινό είναι το Μάντσεστερ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει τον 23χρονο στη λίστα του, με τους «Πολίτες» να ετοιμάζονται να κάνουν κρούση στην Ίντερ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη αυτή τη στιγμή υπερβαίνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό είναι δεδομένο πως ελάχιστοι σύλλογοι στην Ευρώπη μπορούν να δαπανήσουν.

Μια από αυτές είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Βρετανούς να αναζητούν τον επόμενο Κουν Αγκουέρο. Ο συμπατριώτης του είναι η ιδανική περίπτωση στο μυαλό του Πεπ Γκουαρντιόλα. Γρήγορος και αποτελεσματικός ο Λαουτάρο θα μπορούσε να σταθεί στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «Πολίτες» αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να δείξουν το ενδιαφέρον τους ρωτώντας την Ίντερ μαθαίνοντας τις προθέσεις της για τον παίκτη. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λαουτάρο με τους «Νεραντζούρι» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει πως οι Μιλανέζοι δεν θα παρουσιαστούν με… σκυμμένο το κεφάλι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ