Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόντε: «Σε λίγες ημέρες θα μάθετε το μέλλον μου»
Ίντερ

Κόντε: «Σε λίγες ημέρες θα μάθετε το μέλλον μου»

Το τέλος του μεγάλου τελικού του Europa League έφερε την Σεβίλλη στην κορυφή και το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι της Ίντερ και πάλι μετέωρο.

22.08.2020 | 12:41

Ο χθεσινός χαμένος τελικός ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Ίντερ για τη φετινή, περιπετειώδη σεζόν. Οι «Νεραντζούρι» δεν κατάφεραν να στερήσουν από τη Σεβίλλη την κατάκτηση του 6ου Europa League. Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις όμως ο Χεσούς Νάβας ήταν αυτός που σήκωσε το τρόπαιο στη Κολωνία.

Η σεζόν μπορεί να μην έφερε τίτλο στο Μιλάνο, ωστόσο για πολλούς κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Οι «Νεραντζούρι» μέσα σε έναν χρόνο, στον οποίο ο Κόντε βρέθηκε στο… τιμόνι της ομάδας επέστρεψαν στην ελίτ. Η επιτυχία αυτή χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Ιταλό τεχνικό. Ο Κόντε μέσα σε μια σεζόν μπόρεσε να κάνει την Ίντερ ομάδα. Με σωστές κινήσεις και τακτική που ταίριαξε στο σύνολο, ο έμπειρος προπονητής έφθασε κοντά σε δύο τρόπαια.

Στον αέρα το μέλλον του Κόντε στο Μιλάνο

Παρόλα αυτά το μέλλον του στο Μιλάνο παραμένει ζοφερό. Τον τελευταίο μήνα είχε αναπτυχθεί η φήμη πως ο Αντόνιο Κόντε θα αποχωρούσε από το Τζουζέπε Μεάτσα. Αυτό φαίνεται πως εν πολλοίς ισχύει, με τον ίδιο μετά τον τελικό να βγάζει είδηση.

«Θα συναντηθούμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μιλήσουμε με τη διοίκηση. Εκεί θα μιλήσουμε και για το μέλλον μου στον σύλλογο. Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν στην Ίντερ. Θα το αποφασίσουμε από κοινού όμως αυτό. Η Ίντερ θα σχεδιάσει το μέλλον της με ή χωρίς εμένα» ανέφερε ο Αντόνιο Κόντε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Οι «Νεραντζούρι» προσπάθησαν χθες βράδυ με όλες τους τις δυνάμεις. Η Σεβίλλη όμως ανέτρεψε το σκορ και στο τέλος με το γκολ του Ντιέγκο Κάρλος επικράτησε με 3-2. Ο Ρομελού Λουκάκου από… ωραίος μετατράπηκε σε μοιραίος. Ο Βέλγος σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη τα έκανε… μαντάρα. Η αρχή έγινε με το χαμμένο τετ α τετ, ενώ η συνέχεια στο τέρμα της Σεβίλλης. Εκεί δυστυχώς για εκείνον έβαλε το… ποδαράκι του και οι Ανδαλουσιάνοι πήραν το προβάδισμα που έμελλε να τους χαρίσει την κούπα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version