ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Συγχαρητήρια m@l@k@ στον μπαμπά «Papa» (pic)

Οι συμπαίκτες του «Papa» στην Άρσεναλ ευχήθηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη γέννηση του τρίτου του παιδιού χρησιμοποιώντας την ίδια λέξη.

Συγχαρητήρια m@l@k@ στον μπαμπά «Papa» (pic)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες η οικογένεια Παπασταθόπουλου. Ο 32χρονος αμυντικός απέκτησε με την σύζυγό του το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο Καλαματιανός στόπερ της Άρσεναλ μεγάλωσε την προσωπική του «ομάδα» με τη γυναίκα του να φέρνει στη ζωή το τρίτο του παιδί. Ο «Papa» έχει πλέον δύο κοριτσάκια και ένα αγόρι.

Ο αμυντικός της Άρσεναλ αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο πλάι της συζύγου του περιμένοντας με αγωνία τα ευχάριστα. Τελικά όλα πήγαν καλά και το… Παπασταθοπουλέικο μεγάλωσε. Η είδηση αυτή όπως αναμενόταν σκόρπισε χαρά και στις τάξεις του λονδρέζικου συλλόγου. Εκεί ο «Papa» όπως τον αποκαλούν έχει αποκτήσει φιλίες με όλα τα αστέρια της ομάδας.

τρίτο παιδί για τον Papa

Έτσι εκείνοι δεν θα μπορούσαν να μην του ευχηθούν στη φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε από το μαιευτήριο. Ο Σωκράτης έκανε γνωστή την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Άπαντες έσπευσαν τα του δώσουν συγχαρητήρια. Ανάμεσα σε αυτούς η ίδια η Άρσεναλ αλλά και το σύνολο ποδοσφαιριστών των «Κανονιέρηδων».

Αρκετοί από αυτούς έδειξαν μάλιστα να γνωρίζουν πολύ καλά τα ελληνικά χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια λέξη. Ίσως αυτή βέβαια να μην κολλούσε τόσο στην περίσταση, όμως τα λάθη του Παπασταθόπουλου στις προπονήσεις… πληρώνονται.

Οι ξεχωριστές ευχές στον «Papa»

Αλεξάντρ Λακαζέτ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και αρκετοί ακόμη του ευχήθηκαν χρησιμοποιώντας τη λέξη μ@λ@κ@.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγραψε στη λεζάντα: «Απίθανα συναισθήματα αυτό το πρωί. Η δεύτερη πριγκίπισσά μας είναι εδώ. Καλώς όρισες». Από κάτω οι ευχές έπεσαν βροχή, όπως και τα μ@λ@κ@ από τους συμπαίκτες του!

Ο 32χρονος αμυντικός μετά τα γεννητούρια αναχωρεί άμεσα για το Λονδίνο εκεί όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Το όνομα του Έλληνα στόπερ έχει εμφανιστεί πολλάκις σε μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο για την ώρα εκείνος παραμένει στο δυναμικό της Άρσεναλ. Οι επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να φέρουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του. Σύλλογοι από την Ιταλία και τη Γερμανία βλέπουν με καλό μάτι τη περίπτωση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ