ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Τα δάκρυα του Λοπετέγκι που έγιναν viral! (pic)

O Ζουλέν Λοπετέγκι κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη κόντρα στην Ίντερ και η χαρά του ήταν τέτοια που δεν μπόρεσε να την κρύψει από τις κάμερες.

Τα δάκρυα του Λοπετέγκι που έγιναν viral! (pic)

Από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε κακήν κακώς. Ούτε που θέλουν να θυμούνται το πέρασμα του Ζουλέν Λοπετέγκι στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός ήταν η Σεβίλλη. Σίγουρα η πίεση στο “Σάντσες Πιθχουάν” δεν ήταν η ίδια που ήταν και στη “βασίλισσα”.

Αυτό βοήθησε σημαντικά τον έμπειρο τεχνικό να δείξει πράγματα. Να φτιάξει ένα σύνολο που μπορεί να νικήσει όποιον βρει μπροστά του. Ένα σύνολο που έφτασε όχι απλά μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά το κατέκτησε κιόλας. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Αλλά η έκτη συνολικά.

Η χαρά ήταν μεγάλη και φάνηκε στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων του συλλόγου. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο. Ο Λοπετέγκι δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτούς. Δεν θα μπορούσε να… διαχειριστεί με ψυχραιμία αυτή τη χαρά. Λογικό εδώ που τα λέμε. Γι’ αυτό το λόγο ο τεχνικός ισπανικής ομάδας “λύγισε”. Μπροστά στους παίκτες του και τα ΜΜΕ. Μπροστά στις κάμερες. Τα δάκρυά του αυτή τη φορά δεν ήταν λύπης. Μα χαράς.

Η εικόνα ήταν live σε όλη την Ισπανία. Σε όλη την Ευρώπη. Τα δάκρυα του Λοπετέγκι ήταν… χρυσά. Δεν γινόταν λοιπόν να μην γίνουν viral στο χώρο του Διαδικτύου! Πίνουν νερό στο όνομα του Λοπετέγκι! 

Πίνουν νερό στο όνομα του Λοπετέγκι!

Δεν ήταν και δεν είναι από τους προπονητές που θα αλλάξουν την ιστορία του ποδοσφαίρου. Όμως, ο Ζουλέν Λοπετέγκι έχει δείξει στη Σεβίλλη ότι ήρθε για να μείνει. Και αυτό πάντα με πολλή δουλειά. Το ρόστερ που είχε στα χέρι του δεν ήταν από τα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ από το “Σάντσες Πιθχουάν”. Ε και;

Αυτός “έχτισε” ένα σύνολο που όχι μόνο έβαλε δύσκολα στους μεγάλους της Ισπανίας. Αλλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν στον δρόμο (πχ διακοπή λόγω πανδημίας). Σκοπός της διοίκησης της ισπανικής ομάδας είναι να τον κρατήσει στις τάξεις για πολλά χρόνια ακόμη. Και όχι μόνο αυτό.

Δεν αποκλείεται φέτος να έχει ακόμη μεγαλύτερο μπάτζετ, ώστε να φέρει τους ποδοσφαιριστές που θέλει και να κάνει ακόνη πιο ανταγωνιστική τη Σεβίλλη για τη νέα σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ