ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Θα πετύχει το… ακατόρθωτο ο Μπαρτομέου. Θα διώξει τον Μέσι”

Ολοένα και αυξάνονται εκείνοι που θεωρούν πως ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει -και μάλιστα πολύ σύντομα- από την Μπαρτσελόνα, λόγω του Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

“Θα πετύχει το… ακατόρθωτο ο Μπαρτομέου. Θα διώξει τον Μέσι”

Κατά το παρελθόν πολλές φορές έχει ακουστεί/ γραφτεί η φήμη ότι διάφορες ομάδες θέλουν να πάρουν τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά στο τέλος της… ημέρας ο Αργεντινός έμενε στην αγαπημένη του ομάδα. Σε εκείνη όπου μαζί της έχτισε το μύθο του. Όπου μαζί της σημείωσε ένα σωρό γκολ, ρεκόρ και σήκωσε ακόμη περισσότερες κούπες.

Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει ένα τέλος και μάλιστα άδοξο σε αυτή τη σχέση; Διόλου απίθανο σύμφωνα με τα άτομα που είναι στην μεγάλη οικογένεια του ισπανικού συλλόγου. Και αυτό διότι ο Λατίνος σούπερ σταρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της “Μπάρτσα”, τον Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αγκούστι Μπενεντίτο αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος του νυν ισχυρού άνδρα της Μπαρτσελόνα. Κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συμβεί, όπως τόνισε ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο, με δηλώσεις του στη “Sport”.

“Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο της Μπαρτσελόνα. Δεν πάει άλλο. Τα λάθη που έγιναν επί της προεδρίας του Ροσέλ και του Μπαρτομέου είναι πολλά. Μάλιστα, θεωρώ ότι το τελευταίο θα είναι και το μεγαλύτερο. Ο Μπαρτομέου θα καταφέρει κάτι που έδειχνε… ακατόρθωτο να γίνει μέχρι πριν λίγο καιρό. Θα καταφέρει να διώξει τον Λιονέλ Μέσι από την ομάδα με αυτή τη συμπεριφορά και όλα αυτά που έχει κάνει. Και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί”, τα λόγια του. "Ξενερωμένος" όσο δεν πάει με την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

“Ξενερωμένος” όσο δεν πάει με την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι πια παιδάκι. Έχει μεγαλώσει. Και μάλιστα πολύ. Είναι 33 ετών. Έχει φτάσει να θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα εδώ που τα λέμε- ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που εμφανίστηκε ποτέ. Δεν θέλει λοιπόν η εικόνα του να αμαυρώνεται από βαριές ήττες. Μία από αυτές που σίγουρα την “τσαλάκωσαν” πάρα πολύ ήταν το 8-2 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο “Λέο” ξενέρωσε όσο δεν πάει. Το έχουν γράψει/ αναφέρει όλα τα μεγάλα καταλανικά ΜΜΕ. Όχι και άδικα εδώ που τα λέμε. Ήθελε όσο τίποτα το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ήθελε να κλείσει πολλά στόματα. Όχι απλά αυτό δεν συνέβη, αλλά είδε τους Βαυαρούς να του κάνουν… πλάκα. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Όλοι στην “Μπάρτσα” έχουν πέσει πάνω του και προσπαθούν να τον πείσουν να μην φύγει. Θα τα καταφέρουν;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ