ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Χάλασε το «deal» Νάπολι-Ρόμα ο Μίλικ!

Ρόμα και Νάπολι είχαν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο ο Αρκάντιους Μίλικ χάλασε τα σχέδια των Ναπολιτάνων καθώς θέλει μόνο... Γιουβέντους!

Χάλασε το «deal» Νάπολι-Ρόμα ο Μίλικ!

Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και τα μεγαθήρια του ιταλικού ποδοσφαίρου έχουν ήδη βάλει μπρος τις… μηχανές. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν, άλλαξε προς το… καλύτερο όμως. Μετά την απόκτηση των «τζιαλορόσι» από εταιρεία κολοσσό, αυξήθηκε αυτόματα και το μπάτζετ που θα διατεθεί για μεταγραφικές κινήσεις. Πλέον οι Ρωμαίοι έχουν πολλά εκατομμύρια στα ταμεία τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ρόστερ ικανό για να πρωταγωνιστήσει!

Η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή είναι δεδομένη. Πρωταρχικός στόχος για τους «τζιαλορόσι» ήταν ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός άσσος θα αποχωρήσει από την Νάπολι. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο είπε όχι στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι Ναπολιτάνοι. Έτσι οι «παρτενοπέι» δεν θέλουν να τον χάσουν τσάμπα, έτσι του έχουν βάλει πωλητήριο.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, Ρόμα και Νάπολι είχαν έρθει σε συμφωνία για τον Μίλικ. Οι Ρωμαίοι πρόσφεραν 20 εκατ. ευρώ συν τον Ουντέρ ως αντάλλαγμα. Μια προσφορά που έκαναν αμέσως δεκτή στην Νάπολι.

Ρόμα

Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον.. ξενοδόχο. Ο Αρκάντιους Μίλικ δεν μπήκε καν στην διαδικασία διαπραγμάτευσης και ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Ρώμη. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους Ναπολιτάνους, καθώς είδαν μια αρκετά ευνοϊκή προσφορά να.. πέφτει στον γκρεμό. Ο 26χρονος άσσος βλέπει τον εαυτό του μόνο στην… «Γηραιά Κυρια»!

Ο έμπειρος επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους. Η Νάπολι όμως δεν θα ήθελε να δώσει έναν από τους καλύτερους της παίκτες στους «μπιανκονέρι». Έτσι ζητάει… 50 εκατ. ευρώ. Ποσό που θεωρείται… αστείο και υπερβολικό από τους «μπιανκονέρι», ειδικότερα για έναν ποδοσφαιριστή που σε λίγους μήνες θα μείνει ελεύθερος.

Ο Πολωνός πιέζει τους «παρτενοπέι» προκειμένου να μειώσουν τις απαιτήσεις του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να συμβαίνει. Η διοίκηση της Νάπολι είναι δυσαρεστημένη με την στάση που κρατάει ο Μίλικ και ο Ντε Λαουρέντις έχει δείξει πως δεν αστειεύεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ