ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Φέρνει “κανόνι” στην άμυνα η Άρσεναλ!

Όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ, μέσα στις επόμενες ώρες θα κάνει δικό της και με τη βούλα τον Βραζιλιάνο στόπερ της Λιλ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες.

Φέρνει “κανόνι” στην άμυνα η Άρσεναλ!

Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα στην Άρσεναλ είναι ένα. Η άμυνα. Οι “κανονιέρηδες” έχουν αποκτήσει πολλούς παίκτες για εκεί πέρα. Άλλοι πήγαν στο “Έμιρεϊτς”, λόγω της εμπειρίας τους. Άλλοι λόγω του ταλέντου τους και του νεαρού της ηλικίας τους. Παρόλα αυτά λύση δεν βρέθηκε. Γι’ αυτό το λόγο και οι “κανονιέρηδες” ακόμα είναι στο… ψάξιμο.

Ένας από τους παίκτες που είχε κάνει τρομερή εντύπωση στον Μίκελ Αρτέτα ήταν ο Γκάμπιρελ Μαγκαλιάες. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που πέρυσι έκανε…όργια με τη φανέλα της Λιλ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η γαλλική αγορά δεν έχει απογοητεύσει πολλές φορές την αγγλική ομάδα.

Οι αγορές που έχει κάνει από εκεί μόνο λίγες δεν είναι. Μάλιστα, η τελευταία και η πιο ακριβή -της ιστορίας της- έγινε πέρυσι τέτοια εποχή όταν η Άρσεναλ έκανε δικό της τον Νικολά Πεπέ. Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τους “λιλουά” που μπορεί να άργησε να πάρει τα πάνω του, αλλά λίγο πριν τελειώσει φέτος η σεζόν έδειξε την κλάση του και την ποιότητά του εκεί που έπρεπε. Σε λίγες μέρες θα φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ!

Σε λίγες μέρες θα φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ!

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν είναι κανένας τυχαίος. Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου δύσκολα πέφτει έξω. Έτσι, λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο Γκάμπριελ τα έχει βρει σε όλα με την Άρσεναλ. Το ίδιο και η Λιλ. Οι “κανονιέρηδες” για να τον κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο στόπερ θα βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ξοδέψουν 30 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του. Ένα χρηματικό ποσό που έχει… διπλή αξία αν αναλογιστεί κανείς πως οι Λονδρέζοι δύσκολα δίνουν τόσα πολλά χρήματα. Ειδικά για παίκτες που αγωνίζονται στα μετόπισθεν. Ο Γκάμπριελ θα είναι στην αγγλική πρωτεύουσα μέχρι και τη Δευτέρα (24/8) για να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για πέντε χρόνια!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ