ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ko(υ)μαν-το στην Ευρώπη κάνει η Μπάγερν!

Το γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν ήταν αρκετό για την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να επικρατήσει 1-0 της Παρί και να κατακτήσει την Ευρώπη για 6η φορά στην ιστορία της.

Ko(υ)μαν-το στην Ευρώπη κάνει η Μπάγερν!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης και πάλι η Μπάγερν Μονάχου! Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι και επικράτησαν στον τελικό της Λισαβόνας με σκορ 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, οι Βαυαροί πήραν στα χέρια τους την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά” για έκτη φορά στην ιστορία τους. “Χρυσός” σκόρερ ο Κίνγκσλεϊ Κομάν που νίκησε τον Νάβας με κεφαλιά.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Μάνουελ Νόιερ που είπε “όχι” στους Γάλλους όσες φορές χρειαζόταν. Λίγα πράγματα από τα μεγάλα ονόματα της γαλλικής ομάδας με τους Νεϊμάρ και Μπαπέ να μην δείχνουν την κλάση τους όταν έπρεπε!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έδειξαν πως θέλουν να παίξουν ανοιχτά. Ότι ήθελαν να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέψουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω. Αν και τα λάθη ήταν πολλά και από τις δύο πλευρές. Κυρίως οι παίκτες στα “φτερά” ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν προβλήματα.

H Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Αλλά ο Νόιερ σταμάτησε τον Νεϊμάρ με πολύ ωραίο τρόπο. Η απάντηση από την Μπάγερν Μονάχου ήρθε λίγο αργότερα. Στο 21′ ο Λεβαντόφσκι με ωραία προσπάθεια, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Νάβας που είδε την εστία του να μην παραβιάζεται.

Ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ δεν είχαν πολλές ατομικές προσπάθειες. Η μπάλα δεν πήγαινε συχνά στα πόδια τους και όταν αυτό συνέβαινε έκαναν συνήθως κάποια λάθος επιλογή. Από τους Γάλλους εκείνος που έδειχνε να πατάει πιο καλά ήταν ο Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός τόσο με τις ντρίμπλες του όσο και με τις πάσες του ήταν ο πιο επικίνδυνος από την πλευρά του γαλλικού συλλόγου. Από την άλλη η Μπάγερν είχε σε κακό βράδυ του Γκνάρμπι και Λεβαντόφσκι με τον Κομάν να είναι εκείνος που ξεχωρίζει. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Παρί έφτασε μία ανάσα από το 1-0.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ άλλαξαν ωραία την μπάλα, όμως, ο Μπαπέ στο 44′ από πολύ καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ. Το σουτ του Γάλλου επιθετικού ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να το μπλοκάρει με ευκολία ο Γερμανός κίπερ. Έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο η Μπάγερν Μονάχου πίεζε ολοένα και περισσότερο όσο περνούσαν τα λεπτά και έδειχνε πως δεν θα αργούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Και εν τέλει όσοι πίστευαν στους Γερμανούς δικαιώθηκαν. Ο Κίμιχ με απίθανη σέντρα βρήκε τον Κομάν που ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή της Παρί με τον Γάλλο εξτρέμ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας στο 51′. Το 1-0 ήταν αυτό που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης παρά την πίεση των Παριζιάνων στα τελευταία λεπτά με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ να παίρνουν πολλές ατομικές προσπάθειες, χωρίς επιτυχία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ