ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ερέρα: “Χάσαμε τα… άχαστα και το πληρώσαμε” (vid)

Τα πολλά λάθη της Παρί Σεν Ζερμέν στην επίθεση ήταν αυτά που κόστισαν στους Γάλλους, σύμφωνα με τον Άντερ Ερέρα και όλα όσα δήλωσε.

Ερέρα: “Χάσαμε τα… άχαστα και το πληρώσαμε” (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε για πρώτη φορά κοντά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο τελικό του γαλλικού συλλόγου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 και παράλληλα έκανε δικό της το τρόπαιο. Αλλά οι δηλώσεις του Ερέρα ξεχώρισαν στο τέλος.

Οι Γάλλοι έμειναν με την πικρία. Με τις εντυπώσεις. Με το “τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν…” ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Ναι μεν είχαν μερικές πολύ καλές στιγμές, αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Αυτό ήταν και το “μυστικό” που έκρινε το ματς, όπως τόνισε με δηλώσεις ο έμπειρος μέσος.

Ο Βάσκος χαφ έσφαξε με το… βαμβάκι τους επιθετικούς της Παρί. Παρόλα αυτά εκείνο που κρατάει ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ότι από τα λάθη τους, αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να γίνουν καλύτεροι, ενόψει της νέας σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Το μεγάλο παράπονο του Ερέρα!

Το μεγάλο παράπονο του Ερέρα!

Ο Άντερ Ερέρα ήταν από εκείνους τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν που είχαν καλή απόδοση για όσο έπαιξε. Παρόλα αυτά τα λάθη που έγιναν στην επίθεση ήταν αυτά που στοίχισαν στον τελικό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, όπως τόνισε και ο ίδιος.

“Είναι δύσκολο για εμάς να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή για το ματς. Παρόλα αυτά σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να κάνω στο μυαλό μου μία ανάλυση. Τι πήγε καλά και τι όχι. Τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε. Και αυτό για εμένα ήταν οι ευκαιρίες που χάσαμε στην επίθεση. Και όταν παίζεις με μία τέτοια ομάδα σε αυτό το επίπεδο, τότε το πληρώνεις πολύ ακριβά στη συνέχεια.

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μπάγερν μας “σκότωσε”. Δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο δυο- τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Ξέραμε τι μπορούσε να συμβεί μετά από αυτό και εν τέλει αυτό συνέβη. Ήξεραν πως να νικήσουν και εμείς ξέραμε πως να… χάσουμε. Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε εδώ τη νέα σεζόν που ξεκινάει τη νέα χρονιά.

Μπορούμε να μάθουμε από αυτό το ματς και να γυρίσουμε πιο δυνατοί στο μέλλον. Μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα και να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Κατακτήσαμε τέσσερις κούπες. Αλλά χάσαμε τον τελικό. Έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ