ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Στο κυνήγι του Ρουίθ 2 βαριά ισπανικά ονόματα

Ο ατζέντης του μέσο της Νάπολι, Φαμπιάν Ρουίθ, αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπρτσελόνα θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν τον παίκτη το 2021.

Στο κυνήγι του Ρουίθ 2 βαριά ισπανικά ονόματα

Ο Φαμπιάν Ρουίθ έχει ανεβάσει την τιμή στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες 2 σεζόν. Οι εμφανίσεις του με τη Νάπολι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδα. Ωστόσο, η κρίση του κορονοϊού έχει πλήξει τα ταμεία κορυφαίων συλλόγων, με αποτέλεσμα ένας παίκτης με το κασέ του να είναι δύσκολο αποκτηθεί φέτος. Γι΄αυτό το λόγο, οι υποψήφιοι μνηστήρες του παίκτη θα κινηθούν για την απόκτησή του, του χρόνου.

Σγκεκριμένα, μιλώντας στο Calciomercato, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μιγκέλ Αλφάρο δήλωσε ότι 2 γίγαντες του ισπανικού ποδοσφαίρου θα διεκδικήσουν την υπογραφή του παίκτη μέσα στο 2021.

“Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για τον Φαμπιάν και θα προσπαθήσουν να τον υπογράψουν το 2021. Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε μια απόφαση, έχει μια δέσμευση και δίνει το καλύτερο του οπουδήποτε παίζει. Η ομάδα του το ξέρει αυτό. Δεν θέλουμε να βιαστούμε όταν παίρνουμε μια απόφαση. Η Νάπολη ξέρει πώς σκεφτόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Φαμπιάν αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Ας σημειωθεί ότι φέτος ο Φαμπιάν Ρουίθ αγωνίστηκε 46 φορές για τους “παρτενοπέι”. Έτσι, κατάφερε να πετύχει 4 γκολ και 6 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας.

Δεν το κουνάει ο Λουίς Αλμπέρτο

Ο Μιγκέλ Αλφάρο είναι επίσης ατζέντης του μεσοεπιθετικού της Λάτσιο, Λουίς Αλμπέρτο. Με δηλώσεις που πραγματοποίησε επισήμανε ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στους “λατσιάλι”, καθώς είναι χαρούμενος στην ομάδα.

“Ο Luis Alberto και ο Lazio έχουν δηλώσει δημοσίως την πρόθεσή τους να βρουν συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Η πρόκληση του Champions League του δίνει μεγάλο ενθουσιασμό και ο σύλλογος σκοπεύει να δώσει τους σωστούς όρους για να είναι το καλύτερο Νο 10 του πρωταθλήματος”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο Λούις μεγάλωσε με τον Λάτσιο, αλλά και Λάτσιο μεγάλωσε με τον Λούις. Βρήκε την ωριμότητα και την αυτοπεποίθηση για να γίνει ο καλύτερος δημουργός στην Ευρώπη και να συμμετάσχει στην ισπανική εθνική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έφερε τίτλους στην ομάδα έφτασε στον επιθυμητό προκριματικό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι βέβαιος, αν δεν υπήρχε το lockdown, οι προοπτικές για την κατάκτηση του τίτλου θα ήταν παραπάνω από χειροπιαστές”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ