ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Η Ρόμα βάζει τρελά λεφτά στο ταμείο της από τον… Σικ!

Ο Πάτρικ Σικ θα αποχωρήσει σύντομα από την Ρόμα, με την Λεβερκούζεν να βγάζει ένα αν μη τι άλλο... μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Τσέχο.

Η Ρόμα βάζει τρελά λεφτά στο ταμείο της από τον… Σικ!

Αν μη τι άλλο η Ρόμα αναμένεται να… παίξει σημαντικό ρόλο την νέα σεζόν, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη. Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας οι Ρωμαίοι ετοιμάζονται για την δικιά τους αγωνιστική εκτόξευση. Οι νέοι ιδιοκτήτες των «τζιαλορόσι» είναι έτοιμοι να ρίξουν πολλά εκατομμύρια προκειμένου ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει και… άμεσα!

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις. Αντιθέτως αναμένεται να υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις από το περσινό ρόστερ. Ένας ποδοσφαιριστής που πριν από λίγα χρόνια ήρθε στην Ρόμα ως το επόμενο αστέρι του συλλόγου είναι και ο Πάτρικ Σικ. Ο Τσέχος βρίσκεται από το 2018 στην Ρώμη με τους «τζιαλορόσι» να δίνουν 40 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Σαμπντόρια.

Το συμβόλαιο του Σικ με την Ρόμα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, οι τζιαλορόσι δεν υπολογίζουν τον Τσέχο για την νέα σεζόν. Ενδεικτικό είναι πως την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λειψία, έχοντας ωστόσο μια μεστή σεζόν με τους Γερμανούς. Συγκεκριμένα σε 22 αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα σημείωσε 10 τέρματα, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Ρόμα

Η Λειψία είχε και την δυνατότητα να αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο θα έπρεπε να δώσει 29 εκατ. ευρώ στην Ρόμα. Αυτό το ποσό θεωρήθηκε μεγάλο από τους Γερμανούς. Από την πλευρά τους οι Ιταλοί δεν ήταν πρόθυμοι να μειώσουν τα οικονομικά τους θέλω.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» θα προχωρήσουν στην απόκτηση εντός επιθετικούς και ο 24χρονος άσος είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της Λεβερκούζεν και του Πάτρικ Σικ!

Σε καλό στάδιο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Ρόμα. Οι Γερμανοί προσφέρουν 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τσέχου Αυτό το ποσό κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς πρέπει να έρθουν τα… πάνω-κάτω για να χαλάσει αυτή η μεταγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ