ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Οι τρεις επιλογές για το μέλλον του!

Ο Λιονέλ Μέσι αν τελικά το φτάσει μέχρι τα άκρα και πει το αντίο στη Μπαρτσελόνα, έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Λιονέλ Μέσι: Οι τρεις επιλογές για το μέλλον του!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι τρομερά απογοητευμένος από τις κινήσεις της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, που έχει φτάσει στο σημείο να βλέπει το μέλλον του μακριά από τον σύλλογο που τον ανέδειξε και μαζί του έχει μεγαλουργήσει. Όσο παράταιρο κι αν ακούγεται ο Αργεντινός έχει ζητήσει να φύγει από τη Βαρκελώνη και μάλιστα το είπε ευθέως και στην συνάντηση που είχε με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ακόμα κανείς στις τάξεις δεν πιστεύει ότι η πρόθεση του Μέσι θα γίνει και πράξη, αλλά ήδη οι διεκδικητές του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για την απόκτησή του. Αν ο Μέσι το πάει μέχρι τέλους, έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές. Την Ίντερ, την Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί.

Η περίπτωση της Ίντερ

Η πρώτη ομάδα που έχει ενδιαφερθεί εδώ και καιρό για τον Λιονέλ Μέσι είναι η Ίντερ. Στο Μιλάνο θέλουν όσο τίποτα το μεταγραφικό μπαμ και τον Μέσι να ηγηθεί στην προσπάθεια του συλλόγου να αγγίξει την κορυφή. Μάλιστα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Προ εβδομάδων υπήρχε ρεπορτάζ ότι στην πόλη βρέθηκε ο πατέρας του παίκτη για να μιλήσει με την Ίντερ. Και δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με το Sportmediaset, ο 33χρονος αγόρασε και σπίτι στο Μιλάνο. Ο κύκλος των ενδείξεων ότι ο Μέσι μπορεί να συνεχίσει στους νερατζούρι κλείνει με τις δηλώσεις Μοράτι. O πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ανέφερε πως η ομάδα προσπαθεί να αγοράσει τον Λιονέλ Μέσι. Λιονέλ Μέσι: Οι τρεις επιλογές για το μέλλον του!

Η πάντα πρόθυμη Παρί

Για τον Λιονέλ Μέσι ενδιαφέρεται και η Παρί. Οι Γάλλοι είναι η πιο πλούσια ομάδα στον κόμσο και δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή την ιστορία. Λάδι στη φωτιά έριξε ο μάνατζερ του Νεϊμάρ που προ ημερών ανέφερε ότι είναι πιο πιθανό να πάει ο Αργεντινός στην Παρί, παρά ο Νεϊμάρ στη Μπαρτελόνα. Τη πιο σημαντική δήλωση όμως την έκανε ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός μετά την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ ανέφερε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ήταν ευπρόσδεκτος στο Παρίσι, δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή για συζητήσεις. Λιονέλ Μέσι: Οι τρεις επιλογές για το μέλλον του!

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα

Αυτό που σίγουρα θα ήθελε περισσότερο ο Λιονέλ Μέσι, θα ήταν φεύγοντας από τη Μπαρτσελόνα να πάει σε ένα φιλικό προς αυτόν περιβάλλον. Και δεν υπάρχει καλύτερο από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός θα ήθελε όσο τίποτα τον παίκτη στην ομάδα του και αν ο σύλλογος βρει τρόπο να «καθαρίσει» από το FFP, είναι δεδομένο ότι θα έχει το σημαντικότερο πλεονέκτημα για την απόκτηση του Αργεντινού. Η Σίτι ίσως χρειαστεί παραπάνω χρόνο από τους υπολοίπους. Ειναι όμως το μεγάλο φαβορί. Εξάλλου, ο Μέσι πιθανό να θυσιάσει και χρήματα για να είναι και πάλι μαζί με τον Πεπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ