ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H κουβέντα Κούμαν προς Μέσι που ξεχείλισε το ποτήρι

H συνάντηση ανάμεσα στον Ρόναλντ Κούμαν και στον Λιονέλ Μέσι ήταν καθοριστική για να πάρει την τελική απόφαση της αποχώρησης από το κλαμπ ο Αργεντίνος.

H κουβέντα Κούμαν προς Μέσι που ξεχείλισε το ποτήρι

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να θεωρείται πια σενάριο επιστημονική φαντασίας. Συμβαίνει πραγματικά. Χθες (25/8) ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε με φαξ τους “μπλαουγκράνα” ότι θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα, μάλιστα, επιβεβαίωσε στο Associated Press ότι ο Μέσι έστειλε στο κλαμπ ένα έγγραφο που εξέφραζε την επιθυμία του να φύγει. Ο σύλλογος υπαινίχθηκε, όμως, ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια και είπε ότι δεν θα ικανοποιήσει αυτόματα στον Αργεντίνο τις ευχές του.

Πως, όμως, φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα λάθη της διοίκησης που έφεραν τις συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες τα τελευταία χρόνια. Αποκορύφωμα η φετινή χρονιά στην οποία η Μπαρτσελόνα έμεινε χωρίς τίτλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Diario Olé, τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μέσι αποτέλεσε η ομιλία του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, προς τον ίδιο. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες οι 2 τους είχαν μία συνάντηση για να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.

Σε αυτήν, ο Κούμαν φέρεται να είπε τα εξής στον Αργεντίνο: “Τα προνόμια σου στην ομάδα έφτασαν στο τέλος τους. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για αυτήν την ομάδα. Δε θα είμαι ελαστικός. Θα πρέπει να σκέφτεσαι την ομάδα”.

Το σήριαλ με το συμβόλαιο του

Αυτό που απομένει να δούμε πια είναι κατά πόσο είναι εφικτή η αποχώρηση του παίκτη από τη Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος θεωρεί πως το συμβόλαιο του τερματίστηκε στις 10 Ιουνίου και αυτομάτως ανανεώθηκε για έναν ακόμα χρόνο. Οι δικηγόροι του Μέσι αναφέρουν ότι η σεζόν δεν τέλειωσε στις 10 Ιουνίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Συνεπώς, ο Μέσι διατηρεί την επιλογή να τερματίσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Αν αυτό ισχύσει τελικά θα είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον σύλλογο να τον αποκτήσει.

Αν, πάντως, θεωρηθεί ότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα, τότε η ρήτρα αποδέσμευσης του φτάνει το αστρονομικό ποσό των 700 εκατ. ευρώ και ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Η Μπάρτσα, πάντως, ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που γραπτώς υπάρχει η υπογραφή του Μέσι για τον τερματισμό του συμβολαίου του μέχρι τις 10 Ιουνίου, δε τίθεται θέμα να μείνει ελεύθερος από τώρα. Οι “μπλαουγκράνα”, μάλιστα, είναι διατεθειμένοι ακόμα και να πάνε στα δικαστήρια γι αυτό το λόγο.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η απόφαση του Μέσι είναι οριστική και δεν θα παίξει ξανά για την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ