ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τζάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Γουλβς έχει αυτό που θέλει ο Μουρίνιο

Η μεταγραφική πολιτική της Τότεναμ συμβαδίζει απόλυτα με αυτή του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να ζητά από τη διοίκηση της ομάδας λίγους και καλούς.

Η Γουλβς έχει αυτό που θέλει ο Μουρίνιο

Αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου μετρούν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου, με τους συλλόγους μέχρι τώρα να αναζητούν μεταγραφικούς στόχους προκειμένου να καλύψουν τα όποια κενά τους. Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η Τότεναμ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να επιθυμεί λίγες και καλές προσθήκες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρνει στο Λονδίνο ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά παραπάνω από μία θέσεις. Σημερινό ρεπορτάζ του SkySports περιπλέκει την λονδρέζικη ομάδα με το όνομα του Ματ Ντόχερτι. Ο 28χρονος φουλ μπακ της Γουλβς βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο μικροσκόπιο των «Σπιρουνιών».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τότεναμ έχει ήδη προβεί σε μια πρώτη επαφή με τους «Λύκους» μαθαίνοντας τις προθέσεις του συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ιρλανδός ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Γουλβς. Σε συνολικά 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ο 28χρονος σημείωσε τέσσερα τέρματα και αντίστοιχες ασίστ. Όχι κι άσχημα για έναν παίκτη που ξεκινά από πίσω. Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο πιστεύει στις ικανότητες του Ντόχερτι

Τα κατορθώματά του φαίνεται πως έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε τον παίκτη στην Τότεναμ, γνωρίζοντας πως ο Ντόχερτι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Στη Γουλβς ο Ιρλανδός έχει δοκιμαστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά παίρνοντας πάντα θετικό βαθμό.

Η Τότεναμ προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό βάζοντας ως προτεραιότητα τη διατήρηση των δικών της ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να διατηρήσει για ακόμη μια χρονιά τον κορμό που έχει δημιουργήσει πιστεύοντας πως με κάποιες… πινελιές η ομάδα θα καταφέρει να φθάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Γυρνώντας στον Ντόχερτι, ο 28χρονος κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Τότεναμ μπορεί να δαπανήσει. Το συμβόλαιο του με τη Γουλβς έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να ζητήσει περισσότερα για να τον παραχωρήσει. Για να δούμε, θα αλλάξει ομάδα ο έμπειρος μπακ χαφ;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ