ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Από τον Κουλιμπαλί στον Μπονούτσι η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί αγωνιωδώς έμπειρο κεντρικό αμυντικό, κοιτάζοντας για ακόμη μία φορά στην αγορά που ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα.

Από τον Κουλιμπαλί στον Μπονούτσι η Σίτι!

O Νέιθαν Άκε είναι μονάχα η αρχή για την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει ακόμη ένα όνομα στο Έτιχαντ για τα μετόπισθεν, σαφώς μεγαλύτερο του Βρετανού στόπερ. Ο Καταλανός τεχνικός έχοντας απηυδήσει από τα περσινά λάθη στην άμυνα ζήτησε από τη διοίκηση να βγει στην αγορά με γεμάτο… πορτοφόλι.

Η απόκτηση του Άκε στοίχισε αρκετά στους «Πολίτες», ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να ξοδέψει ακόμη περισσότερα στην επόμενη προσθήκη της. Αυτή καθυστερεί αρκετά, με τον Γκουαρντιόλα να αρχίζει σιγά σιγά να ανησυχεί. Ο έμπειρος προπονητής θέλει να κλείσει τα κενά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στόχος του η ομάδα του να έχει σχηματιστεί μέχρι την έναρξη της νέας Πρέμιερ Λιγκ.

Η προεργασία των ανθρώπων της διοίκησης έχει γίνει. Οι στόχοι βρίσκονται μπροστά τους και η τσέπη παραμένει… φουσκωμένη. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει μέσα στην εβδομάδα να ανακοινώσει παίκτη, όμως ουδείς της κάνεις το χατίρι να πει το «ναι». Μεγάλος πόθος του Γκουαρντιόλα παραμένει ο Καλιντού Κουλιμπαλί, όμως Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι αδυνατούν να τα βρουν στο οικονομικό. Οι «Παρτενοπέι» ζητούν λαγούς με πετραχήλια, κάνοντας την υπόθεση… βουνό! To άκυρο του Μπονούτσι στην Σίτι

Ρώτησε για Μπονούτσι η Σίτι

Οι Ιταλοί εκτός της περίπτωσης του Σενεγαλέζου άσσου περιπλέκουν ακόμη ένα όνομα παίκτης της Σέριε Α στο ρεπορτάζ της Σίτι. Πρόκειται για μια περίπτωση που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την ομάδα από το Μάντσεστερ. Ο λόγος για τον αμυντικό της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο 33χρονος φέρεται να δέχθηκε την προσέγγιση ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι. Η απάντηση του στην προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ ήταν αρνητική. Ο έμπειρος στόπερ θέλει να παραμείνει στο Τορίνο και να παίξει για τον φίλο του, Αντρέα Πίρλο. Οι «Μπιανκονέρι» φιλοδοξούν τη νέα σεζόν να δώσουν τα πάντα προκειμένου να φθάσουν στον τελικό στόχο. Στη κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι θέλει όσο τίποτα να βρίσκεται στους «μπιανκονέρι». Που να τον πείσει η Μάντσεστερ Σίτι;!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ