ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ρουμενίγκε: Η Μπάγερν δεν θα ασχοληθεί με τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την απόφαση του έχει γίνει περιζήτητος όμως υπάρχει μια ομάδα που δεν προτίθεται να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του, ενώ μπορεί.

Ρουμενίγκε: Η Μπάγερν δεν θα ασχοληθεί με τον Μέσι

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνεχίζει να κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι. Η απόφαση του Αργεντινού σούπερ σταρ να ζητήσει τη διακοπή του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα έχει… ταράξει τα νερά. Οι Καταλανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να μεταπείσουν τον παίκτη, όμως εκείνος ήδη κοιτάει αλλού. Και ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Μέσι στις τάξεις της. Υπάρχει μία… η Μπάγερν Μονάχου!

Οι κάτοχοι του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίζονται αδιάφοροι στο γεγονός. Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν ιδανικά μια μαγική χρονιά. Η κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν το κερασάκι στην τούρτα των φετινών επιτυχιών. Το σύνολο του Χάνσι Φλικ απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο «βουλιάζοντας» κάθε αντίπαλο στο διάβα του. Μην ξεχνάμε τον επικό διασυρμό της Μπαρτσελόνα, ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα συνέβαλε αρκετά στην απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από το Καμπ Νου. Δεν ασχολείται με Μέσι η Μπάγερν

Ο Μέσι θα έπρεπε να τελειώσει τη καριέρα του στην Μπαρτσελόνα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ή τουλάχιστον εμπλουτίζεται με τα απολύτως απαραίτητα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε διαβεβαίωσε το κοινό πως η ομάδα του δεν θα ενδιαφερθεί για τον Μέσι. «Όχι. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε έναν παίκτη αυτού του μεγέθους. Δεν αποτελεί μέρος ούτε της πολιτικής μας ούτε της φιλοσοφίας μας. 

Ειλικρινά η είδηση της διαφαινόμενης αποχώρησης του Μέσι από την Μπαρτσελόνα είναι λυπηρή. Ο Λίο έχει γράψει χρυσές σελίδες στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Υπάρχουν εσωτερικά ζητήματα στην ομάδα τους, τα οποία δε γνωρίζω και γι’ αυτό δεν μπορώ να παρέμβω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε.

H Μπάγερν Μονάχου διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Στην επιθετική της γραμμή δεσπόζει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ φέτος πήρε… φωτιά σκοράροντας χωρίς σταματημό. Πολλοί μάλιστα έφθασαν σε σημείο να τον συγκρίνουν με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Οπότε οι Βαυαροί έχουν τον… Μέσι τους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ