ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρούνεϊ: “Να πάει στη Γιουνάιτεντ ο Μέσι και θα τα πάρει όλα”

Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο ιδανικός προορισμός για τη συνέχεια της καριέρας του Λιονέλ Μέσι, εμφανίστηκε με δηλώσεις ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ρούνεϊ: “Να πάει στη Γιουνάιτεντ ο Μέσι και θα τα πάρει όλα”

Η “βόμβα” έσκασε. Ο Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα ότι θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Μία είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου. Όπως ήταν λογικό και επόμενο πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό. Μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι”πριν από μερικά χρόνια είχαν σπάσει κάθε ρεκόρ για χάρη του Πολ Πογκμπά. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνουν κάτι ανάλογο και με την περίπτωση του έμπειρου στράικερ. Άλλωστε δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο. Αλλά για έναν παίκτη που τα έχει σπάσει ένα σωρό ρεκόρ στην καριέρα του. Για κάποιον που έχει ήδη έξι “Χρυσές Μπάλες” στην κατοχή του.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει παίξει πολλές φορές με αντίπαλο τον Μέσι. Ενώ ήταν και συμπαίκτης επί σειρά ετών με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός με δηλώσεις του επισήμανε πως η Γιουνάιτεντ είναι ο ιδανικός προορισμός για τον… μάγο από το Ροζάριο. Φαντάζεται τον Μέσι με τα... κόκκινα ο Ρούνεϊ!

Φαντάζεται τον Μέσι με τα… κόκκινα ο Ρούνεϊ!

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι αυτή τη στιγμή; Αβέβαιο! Αυτό είναι το μόνο… βέβαιο! Αλλά για κάποιο λόγο ο Γούειν Ρούνεϊ, που έχει αφήσει εποχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θεωρεί πως οι “κόκκινοι διάβολοι” μπορούν να κρατήσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ σε υψηλό επίπεδο.

“Όλοι το ξέρουν πως ο Μέσι έχει μεγαλώσει αρκετά. Αλλά ακόμη και έτσι παραμένει ένας παίκτης που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ο Μέσι τα έχει όλα. Μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ, μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να περάσει πολλούς αντιπάλους. Ακόμη και τώρα παραμένει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχω κάτσει και έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Κι όμως όσες φορές το έκανα με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έθεσαν τον πήχη πολύ ψηλά. Έκαναν πράγματα που δύσκολα θα ξαναδούμε από άλλους στο μέλλον. Ωστόσο, θεωρώ πως ο Μέσι είναι λίγο καλύτερος από τον Κριστιάνο. Είναι σε άλλο επίπεδο.

Δεν πρέπει να σκέφτεται να πάει από τώρα στο MLS. Είναι πολύ καλός για εκεί. Πρέπει να έρθει στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν το κάνει αυτό μπορεί να κατακτήσει πολλά βραβεία και φυσικά την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ