ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Έβγαλε το «10» από το Instagram ο Αγκουέρο! (pic)

Ο Κουν Αγκουέρο από «kunaguero10» έγινε «kunaguero» στο Instagram και έβαλε φωτιά στα σενάρια μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Έβγαλε το «10» από το Instagram ο Αγκουέρο! (pic)

Συναγερμός για την επικείμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι μετά την κίνηση Αγκουέρο. Ο Μέσι φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει τη Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει τη καριέρα του για πρώτη φορά σε άλλη ομάδα. Παρά τις προσπάθεις να μεταπειστεί και να παραμείνει στο σύλλογο, ο Αργεντινός φαίνεται ανένδοτος και σίγουρος ότι θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ακόμα, εκτός από την πρόθεση του σούπερ σταρ των μπλαουγκράνα. Την ίδια ώρα, στο χoρό για την απόκτησή του έχουν μπει όλα τα οικονομικά ισχυρά κλαμπ της Ευρώπης.

Από όλες τις μεγάλες ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Μέσι μέχρι τώρα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που έχει το μεγάλο πλεονέκτημα. Ο λόγος είναι ο πραφανής. Η παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας είναι το καλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί των «Πολιτών» και ξέρουν ότι ο Μέσι είναι πιθανό να επιλέξει το πιο φιλικό για εκείνον περιβάλλον. Όλες αυτές τις μέρες τα μέσα βουίζουν ότι ο Αργεντινός έχει ήδη επιλέξει τη Σίτι και αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος που θα γίνει η μεταγραφή. Στο συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα υπάρχει η ειδική ρήτρα ελευθέρας του παίκτη, οπότε προτεραιότητα είναι να ξεκαθαριστεί το τι θα συμβεί με αυτό το θέμα.

Ο Αγκουέρο έβαλε φωτιά

Ο Κουν Αγκουέρο έκανε μία κίνηση που έβαλε φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια. Ο Αργεντινός και προσωπικός φίλος του Μέσι, αφαίρεσε από το Instagram του το «10».Δηλαδή το νούμερο που φοράει στη Μάντσεστερ Σίτι. Αμέσως όλοι πήραν το μήνυμα, ότι δηλαδή ο Μέσι έρχεται και παίρνει τη φανέλα με το νούμερο «10». Το «kunaguero10» έγινε «kunaguero» και αμέσως επικράτησε πανικός.

Η Παρί δίνει περισσότερα χρήματα

Την ίδια ώρα που ο Αγκουέρο προκάλεσε πανικό, η Παρί τα δίνει όλα για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η Γάλλοι θέλου όσο κανένας άλλος τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, έχουν προσφέρει ήδη συμβόλαιο στον παίκτη. Ένα συμβόλαιο ανώτερο από όλα όσα έχει ο Μέσι στα χέρια του. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και μεταγραφή. Προτεραιότητα για τον Μέσι δεν είναι το οικονομικό αλλά το αγωνιστικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ