ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Ζήτησε τον Μπεγερίν ο Πίρλο!

Ο Αντρέα Πίρλο χτίζει τη νέα Γιουβέντους και έθεσε ως μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση του Έκτορ Μπεγερίν από την Άρσεναλ.

Γιουβέντους: Ζήτησε τον Μπεγερίν ο Πίρλο!

Ο Αντρέα Πίρλο μπήκε κατευθείαν στα βαθειά αναλαμβάνοντας τον πάγκο της Γιουβέντους σχεδόν εν μία νυκτί. Ο Ιταλός είπε «ναι» στη μεγάλη πρόκληση και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν θέσει την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις για την επόμενη σεζόν. Ο Πίρλο αφού «κλείδωσε» την παραμονή του Πορτογάλου στην ομάδα, ξεκινά το σχεδιασμό του ρόστερ. Πέρα από τα σενάρια που θέλουν τον Λουίς Σουάρες να αντικαθιστά τον Γκονσάλο Ιγουαϊν, ο νέος προπονητής της ομάδας φέρεται να ζήτησε τον Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ.

Ο Μπεγερίν μετά απο συνεχόμενους τραυματισμούς επέστρεψε πέρυσι σε κανονικούς ρυθμούς και ανά διαστήματα μέσα στη σεζόν θύμισε σε όλους το πλούσιο ταλέντο του. Έδωσε ένα δείγμα για το τι μπορεί να κάνει. Και προσπάθησε να θυμίσει τον λόγο για τον οποίο στο παρελθόν θεωρήθηκε ένα πολύ αξιόπιστο δεξί μπακ. Ο Πίρλο, έχει δει στοιχεία στον Ισπανό που τα θεωρεί χρήσιμα, ειδικά για τη νέα Γιουβέντους που θέλει να φτιάξει. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», ο Μπεγερίν δεν αποτελεί μόνο στόχο αλλά προτεραιότητα. Γιουβέντους: Ζήτησε τον Μπεγερίν ο Πίρλο!

Ο Αρτέτα θέλει να τον κρατήσει

Παρά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ο Μικέλ Αρτέτα δεν θέλει να χάσει τον ποδοσφαιριστή. Ο Μπεγερίν είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας του και θέλει να στηριχτεί πάνω του για τη νέα σεζόν. Κάπως έτσι, ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να ακούσει μία πολύ καλή προσφορά για δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή. Εξάλλου, προσανατολίζεται στην παραχώρηση του Νάιλς κι αν δώσει και τον Μπεγερίν, θα ξεμείνει τελείως από δεξιά μπακ. Πάντως, η Γιουβέντους έχει την οικονομική άνεση να κάνει μεγάλη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή και θέλει να κάνει όλα τα «χατίρια» στον Πίρλο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Έκτορ Μπεγερίν είχε 20 συμεμτοχές με την Άρσεναλ ενώ σημείωσε και ένα γκολ. Το συμβόλαιό με του κανονιέρηδες λήγει το 2023 οπότε, η ομάδα έχει την άνεση να διαπραγματευτεί με τους όρους που εκείνη θέλει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ