ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Οριστικό: Στο Μιλάνο για έναν ακόμη χρόνο ο Ζλάταν

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών απέφεραν καρπούς, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να παραμένει στις τάξεις της Μίλαν μέχρι το φινάλε της επόμενης σεζόν.

Οριστικό: Στο Μιλάνο για έναν ακόμη χρόνο ο Ζλάταν

Αυτή η συνεργασία δεν γινόταν να μην συνεχιστεί. Τόσο ο Ζλάταν όσο και οι «Ροσονέρι» δεν είχαν κανένα παράπονο, κάθε άλλο. Οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένος από την σύμπραξη. Έτσι μετά από συζητήσεις, ο Σουηδός σούπερ σταρ οριστικά και αμετάκλητα θα βρίσκεται στο Μιλάνο και την νέα σεζόν.

Ο 38χρονος επιθετικός άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Μίλαν. Ο Σουηδός σε 20 παιχνίδια με τους Μιλανέζους κατάφερε να σημειώσει έντεκα τέρματα ενώ έδωσε και πέντε ασίστ βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του. Η παραμονή του στον σύλλογο ήταν το επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας του. Ο Ζλάταν παραμένει στη Μίλαν

Ο Ζλάταν παρά το πέρας της ποδοσφαιρικής του ηλικίας συνεχίζει να δείχνει ακμαίος και ορεξάτος για διακρίσεις. Αυτό βλέπει και ο Πιόλι, με τον τεχνικό της Μίλαν να τον υπολογίζει για ακόμη μία σεζόν στα βασικά του πλάνα. Ο Ιταλός ποντάρει πολλά στην εμπειρία του «Ίμπρα». Οι σωστές τοποθετήσεις του Σουηδού σε συνδυασμό με το άφθονο ταλέντο μπορούν αναπάσα ώρα και στιγμή να καθορίσουν ένα παιχνίδι.

Έτοιμος για νέες περιπέτειες Ο Ζλάταν

Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε όλους τους συλλόγους όπου έχει βρεθεί. Μονάχα το πέρασμά του από τη Βαρκελώνη θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν ήταν ανάλογο του αναστήματος του. Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι ο παίκτης που αψηφά τη φύση. Βλέποντας τη γη από το 1,95 ύψος είναι αδύνατον να είναι τόσο καλός χειριστής της μπάλας. Κι όμως, ο Σουηδός λατρεύει να έχει τον έλεγχό της κάνοντας δύσκολη την αποστολή των αμυντικών που τον μαρκάρουν.

Τώρα εμφανίζεται έτοιμος για ακόμη μία σεζόν. Δεν θα πούμε την τελευταία του καθώς ο ίδιος δεν έχει αφήσει ποτέ υπονοούμενο για κάτι τέτοιο. Το σώμα του λέει πως μπορεί να συνεχίσει και μετά το 2021. Οι αναρτήσεις του στα προσωπικά μέσα δικτύωσης ορισμένες φορές τρομάζουν. Η τελευταία χρονικά πάντως έδειξε τον δρόμο… Ο Ζλάταν παραμένει στο Μιλάνο και είναι έτοιμος για την νέα σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ