ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Παραμένει… ζεστή η Άρσεναλ για Αουάρ

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει δώσει σαφή εντολή στη διοίκηση της Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» καλούνται να του φέρουν τον ταλαντούχο άσσο της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ.

Παραμένει… ζεστή η Άρσεναλ για Αουάρ

Το φλερτ της Άρσεναλ με τους Γάλλους ποδοσφαιριστές κρατά πολλά χρόνια. Ο Αρσέν Βενγκέρ ζούσε στο να φέρνει στο Λονδίνο ταλαντούχους συμπατριώτες του εκτοξεύοντας την αξία τους. Οι «Κανονιέρηδες» έζησαν ιστορικές στιγμές με αρκετούς εξ’ αυτών. Πως λοιπόν η πετυχημένη συνταγή να χαλάσει;

Η Άρσεναλ και μετά τη φυγή του Αλσατού τεχνικού δεν παρέλειψε να κοιτά τη γαλλική αγορά. Το φετινό καλοκαίρι για την ώρα τη βρίσκει χωρίς να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της. Μήπως όμως κρατά τις εκπλήξεις για το τέλος; Μια από αυτές δεν αποκλείεται να είναι ο Χουσέμ Αουάρ. Ο ταλαντούχος άσσος της Λιόν που έχει αναγκάσει την μισή Ευρώπη να εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Στα 22, ο μέσος των «Λιονέ» συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους μέσους της εποχής. Γρήγορος, με αντίληψη στο παιχνίδι του, δημιουργικός και συνάμα εκτελεστής τη στιγμή που η ομάδα τον χρειάζεται. Ο Ρούντι Γκαρσία εκτίναξε τις μετοχές του ποδοσφαιριστή του τη φετινή σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε στον Αουάρ ηγετικές αρμοδιότητες στην ομάδα και ο τελευταίος έβγαλε την αποστολή του εις πέρας. Η Άρσεναλ θέλει τον Αουάρ

Γιουβέντους και Άρσεναλ για Αουάρ

Η διοίκηση της Λιόν βλέπει τις μετοχές του παίκτη μέρα με την ημέρα να εκτοξεύονται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο μεγαλομέτοχος των Γάλλων, Ζαν Μισέλ Ολάς κοστολογεί τον παίκτη του στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Οι μνηστήρες που εμφανίζονται δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν αυτά τα ποσά. Μοναδική που δείχνει διάθεση είναι η Γιουβέντους.

Στην Άρσεναλ όμως ελπίζουν πως οι καλές σχέσεις με την Λιόν μπορούν να της φέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Πριν λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως οι Λονδρέζοι έκαναν την πρώτη τους κίνηση. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πρότεινε ένα ικανό ποσό προσθέτοντας τα δικαιώματα του Γκεντουζί. Η απάντηση της Λιόν ήταν αρνητική, με τους Γάλλους να περιμένουν περισσότερα χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Χουσέμ Αουάρ θα απασχολήσει μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. Και αν όντως αποχωρήσει, τότε η Λιόν θα έχει πετύχει ακόμη ένα κερδοφόρο ντίλ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ