Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πόλεμος» στο Μιλάνο για τον Τονάλι
Ίντερ

«Πόλεμος» στο Μιλάνο για τον Τονάλι

Η ώρα για την αποχώρηση του Σάντρο Τονάλι από την Μπρέσια κοντοζυγώνει, με τις δύο ομάδες από το Μιλάνο να κονταροχτυπιούνται για την υπογραφή του.

28.08.2020 | 12:53

Όσοι ήθελαν να δουν τον νέο… Πίρλο στην ομάδα του «ορίτζιναλ» θα πρέπει να το ξεχάσουν. Ο Σάντρο Τονάλι συνεχίζει να είναι περιζήτητος στην ιταλική αγορά, ωστόσο η κούρσα χωράει μονάχα δύο ομάδες. Ίντερ και Μίλαν φλερτάρουν επικίνδυνα με τον 20χρονο μέσο, με την Μπρέσια να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να χορέψει αμφότερες στο… ταψί.

Ο νεαρός έχει χαρακτηριστεί – και όχι άδικα – ως το επόμενο μεγάλο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το στυλ του, η θέση στην οποία παίζει αλλά και το σουλούπι του παραπέμπουν κατά πολύ στον άλλοτε αστέρα της Μίλαν και της Γιουβέντους. Ο Σάντρο Τονάλι είναι ο σωσίας του Αντρέα Πίρλο. Ο παίκτης που οδηγεί την Μπρέσια στις επιτυχίες με το μαγικό του δεξί πόδι.

Η ικανότητα του να βλέπει παιχνίδι και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Στην Μπρέσια αντιλαμβάνονται πως το ταλέντο του Τονάλι είναι αρκετά μεγάλο για να εγκλωβιστεί στην ομάδα. Αργά ή γρήγορα ο 20χρονος θα ανοίξει τα φτερά του και θα μετακομίσει μόνιμα στο κορυφαίο επίπεδο. Σε μια ομάδα που κυνηγά στόχους τόσο στην Ιταλία όσο και εκτός της χώρας.

Ίντερ και Μίλαν στην κούρσα για τον Τονάλι

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ πως δύο ομάδες της γειτονικής χώρας παλεύουν για την υπογραφή του Τονάλι. Πρόκειται για τις Ίντερ και Μίλαν, δύο σύλλογοι που θα ήθελαν πολύ τον 20χρονο ως μελλοντικό πλέιμεικερ.

Στη Μπρέσια η διοίκηση της ομάδας περιμένει καρτερικά στα γραφεία της επίσημες προτάσεις, ωστόσο ακόμη όλα έχουν μείνει στα λόγια. Ο σύλλογος παρουσιάζεται ανοιχτός στο να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη. Αρκεί μονάχα αυτό να φέρει στα ταμεία τα χρήματα που εξαρχής έχουν οριστεί. Ο Τονάλι αυτή τη χρονική στιγμή αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ίντερ και Μίλαν μπορούν να δαπανήσουν το συγκεκριμένο ποσό. Ξέρουν πως ο μικρός θα τους δικαιώσει και σε λίγα χρόνια θα αγγίζει πολλά περισσότερα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version