ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

“Σκοτώνει” τον Καντέ η Τσέλσι- Πάει προς Ρεάλ!

H Τσέλσι όρισε τιμή για τον Ενγκολό Καντέ, με αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει κίνηση για την αγορά του άμεσα κιόλας.

“Σκοτώνει” τον Καντέ η Τσέλσι- Πάει προς Ρεάλ!

Η μεταγραφική ενίσχυση της Τσέλσι φέτος… τρομάζει. Και όλα αυτά πολύ πριν τελειώσει το καλοκαιρινό “παζάρι”. Ήδη οι “μπλε” έχουν ενισχυθεί στις περισσότερες θέσεις που ο Φρανκ Λάμπαρντ εντόπισε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, θα πρέπει κάποιοι παίκτες να φύγουν, ώστε να υπάρχει και μία ισορροπία. Δεν χωράνε όλοι. Και φαίνεται πως σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του Ενγκολό Καντέ.

Ο Γάλλος μέσος είναι από τους καλύτερους στη θέση του. Όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και παγκοσμίως. Είναι ένας τύπος που δεν έχει εχθρούς, παρά μόνο φίλους. Και αυτοί είναι πολλοί. Άλλωστε το αγωνιστικό του προφίλ όσο και ο χαρακτήρας του βοηθάνε γι’ αυτό.

Παρόλα αυτά ο Λάμπαρντ φαίνεται πως δεν “καίγεται” να τον κρατήσει στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό το “Football Insider” οι Λονδρέζοι έχουν ορίσει τιμή για να τον πουλήσουν. Αυτή ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια λίρες. Ένα χρηματικό ποσό που σίγουρα θα δώσει άλλη πνοή στα ταμεία της Τσέλσι που φέτος πιο πολύ “τραβάει” από αυτά, παρά δίνει σε αυτά. Ετοιμάζει κίνηση για Καντέ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ετοιμάζει κίνηση για Καντέ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει δηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ. Τουλάχιστον στα λόγια. Πλέον οι “μερένχες” φαίνεται πως είναι έτοιμοι να το δείξουν και με… πράξεις. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει την καλύτερη γνώμη για τον Γάλλο μέσο.

Ο “Ζιζού” θεωρεί πως σε περίπτωση που ο Καντέ αφήσει την Τσέλσι για χάρη της “βασίλισσας” τότε το κέντρο των Ισπανών θα γίνει ακόμη πιο δυνατό. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι άλλο. Ότι μέσα σε μία σεζόν και μετά από μία αγωνιστική χρονιά, με όλες τις… παραξενιές αυτής που πέρασε, σίγουρα οι μέσοι της Ρεάλ θα χρειαστούν “ανάσες”.

Οπότε ο Γάλλος τεχνικός θεωρεί πως η προσθήκη του έμπειρου μέσου είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Άλλωστε και τα χρήματα που θα απαιτηθούν, ώστε αυτή να γίνει πραγματικότητα είναι… μόλις 60 “χαρτιά”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ