ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λιντς ολοκλήρωσε την πιο ακριβή μεταγραφή της

Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του επιθετικού της Βαλένθια, Ροντρίγκο Μορένο, για λογαριασμό της Λιντς Γιουνάιτεντ του Μαρσέλο Μπιέλσα

Η Λιντς ολοκλήρωσε την πιο ακριβή μεταγραφή της

Ο Ροντρίγκο Μορένο αποτελεί και επίσημα παίκτης της Λιντς. Οι “λευκοί” τον απέκτησαν από τη Βαλένθια έναντι 29 εκατομμυρίων ευρώ. Η συμφωνία αυτή αποτελεί μεταγραφή ρεκόρ για το σύλλογο. Ξεπέρασε κατά πολύ τα 20 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε για τον Ρίο Φερδινάντ το 2000.

Ο Ροντρίγκο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών. Έτσι, η Λιντς, η οποία επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια μετά από 16 χρόνια, ενισχύεται με ένα μεγάλο επιθετικό όπλο. Θυμίζουμε ότι ο Μορένο σκόραρε 59 γκολ σε 220 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για τη Βαλένθια. Παράλληλα, πανηγύρισε πέρυσι το Κύπελλο Ισπανίας με τις “νυχτερίδες”.

Ο 29χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει το 2010 ένα πέρασμα από την Αγγλία για λογαριασμό της Μπόλτον. Το 2014 δόθηκε ως δανεικός στη Βαλένθια από τη Μπενφίκα.

Θυμίζουμε ότι ήδη πριν 3 μέρες η Βαλένθια είχε επιβεβαιώσει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή για λογαριασμό της Λιντς. Ειδικότερα, σε μια ανάρτηση της στα κανάλια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είχε αναφέρει ότι συμφώνησε την πώληση του επιθετικού Ροντρίγκο Μόρενο στο Λιντς.

Στην ανάρτηση, είχε γράψει: «Η Βαλένθια CF κατέληξε σε προκαταρκτική συμφωνία με τη Leeds United αυτήν την Τρίτη για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μορένο. Αυτό είναι εις βάρος της συμπλήρωσης όλων των εγγράφων και άλλων διατυπώσεων και της διαδικασίας ιατρικών εξετάσεων. Η Βαλένθια θέλει να ευχαριστήσει τον Μορένο για τη δέσμευση και την προσπάθειά του τις τελευταίες έξι σεζόν, Σε αυτές βοήθησε να κερδίσουμε τον τίτλο του Κυπέλλου. Τον ευχόμαστε ό, τι καλύτερο σε αυτό το νέο στάδιο της καριέρας του στη Λιντς”.

H Λιντς σε συζητήσεις με στόπερ από το πάνω ράφι

Η Λιντς Γιουνάιτεντ έκανε το πρώτο μεταγραφικό μπαμ αποκτώντας από την Βαλένθια τον Ροντρίγκο Μορένο. Επόμενος στόχος της είναι να θωρακίσει την άμυνα της. Προς την επίτευξη αυτού του στόχου έχει βάλει στο μάτι τον στόπερ της Λάτσιο, Λουίς Φελίπε. Αυτή η κίνηση φαίνεται να βρίσκεται, μάλιστα, και στα τελικά της στάδια, σύμφωνα με το LalazioSiamonoi.

Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται για τον 23χρονο. Η Λιντς, όμως, είναι αυτή που ξεκίνησε πρώτα τις διαπραγματεύσεις.  Η συμφωνία επιταχύνθηκε τις «τελευταίες ώρες» με τη συνάντηση του μεσάζοντα , Lorenzo Tonetti, με τον αθλητικό διευθυντή της Λάτσιο, Igli Tare.

Είναι κατανοητό ότι ο Leeds είναι έτοιμη να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους για τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, πιστεύεται ότι άλλα 7 εκατομμύρια ευρω χρειάζονται για να πείσουν τους “λατσιάλι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ