ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέσι: Θέλει ραντεβού με τη διοίκηση παρουσία δικηγόρου

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις ενέργειες για να μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα - Σκληραίνει στάση η διοίκηση που δεν μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων.

Μέσι: Θέλει ραντεβού με τη διοίκηση παρουσία δικηγόρου

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το σίριαλ της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα. Συνεχώς προκύπτουν νέα δεδομένα και εξελίξεις σε σχέση με το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού. Ο Μέσι παρουσιάζεται ανένδοτος αναφορικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα. Η ρήξη με τη διοίκηση είναι μεγάλη και ο Αργεντινός δεν μπορεί να συγχωρέσει τα συνεχόμενα λάθη και τις συνεχόμενες αποτυχίες. Χρειάζεται μία αλλαγή εδώ και τώρα και μάλιστα κάνει ο ίδιος κινήσεις ώστε αυτή η αλλαγή να μετουσιωθεί ευκολότερα.

Όπως αναφέρει το Skysports, ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου για τη λύση του συμβολαίου του. Ο όρος που υπάρχει στο τελευταίο του συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι είναι ενεργός και για αυτόν τον λόγο επιθυμεί να υπάρξει ραντεβού για να βρεθεί η χρυσή τομή και να φύγει από την ομάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός ζήτησε το ραντεβού να γίνει παρουσία δικηγόρου, έτσι ώστε ό,τι ειπωθεί να είναι επίσημο και η όποια απόφαση να μπορεί να κατοχυρωθεί και νομικά. Ο λόγος που ο Μέσι ζήτησε τη συνάντηση έχει να κάνει αφενός με τη ρήτρα στο συμβόλαιό του και αφαιτέρου επειδή θέλει να κλείσει φιλικά ο κύκλος του με την ομάδα, παρά τις αρνητικές διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα. Μέσι: Θέλει ραντεβού με τη διοίκηση παρουσία δικηγόρου

Σκληραίνει η στάση της διοίκησης

Πάντως, παρά την προσπάθεια προσέγγισης του Λιονέλ Μέσι, η διοίκηση κρατάει σκληρή στάση. Όπως αναφέρει το Skysports, το αίτημα του Μέσι δεν έγινε δεκτό. Η ομάδα θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος συνάντησης. Η ρήτρα έχει λήξει. Ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο. Οπότε κάτι τέτοιο θα ήταν άσκοπο και περιττό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρόκεται να μπει ούτε σε διαδικασίες συζητήσεων για τη πώληση του παίκτη. Όποιος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του θα πρέπει να καταβάλλει τη ρήτρα του. Δηλαδή τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ