ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ο Κολάροφ… στέλνει τον Κολάσινατς στη Ρόμα

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ στα 34 του ετοιμάζεται να διαβεί τις πόρτες του Τζουζέπε Μεάτσα, καθώς πιθανότατα τη Δευτέρα θα συνάψει συνεργασία με την Ίντερ.

Ο Κολάροφ… στέλνει τον Κολάσινατς στη Ρόμα

Αλλαγές επί αλλαγών συνέχεια στο καμπιονάτο, με τους «μεγάλους» της Σέριε Α να φρεσκάρουν τα ρόστερ τους. Τα δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα θέλουν την Ίντερ να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κολάροφ. Ο Σέρβος αμυντικός της Ρόμα παρά τα 34 του χρόνια εξακολουθεί να έχει πέραση.

Η Ίντερ αναζητά ποδοσφαιριστές που θα της δώσουν το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια για το κυνήγι του τίτλου. Ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί ένα βαθύ ρόστερ με αρκετές λύσεις σε όλες του τις γραμμές γι’ αυτό και προχωρά σε επιλογές έμπειρων παικτών. Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι «Νεραντζούρι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Ρόμα για τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων του Σέρβου. Πηγαίνει Ίντερ ο Κολάροφ

Κολάροφ στην Ίντερ, Κολάσιναντς στη Ρόμα

Οι Μιλανέζοι αναμένεται να δαπανήσουν το ποσό της τάξεως των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Με τη σειρά τους οι Ρωμαίοι αναμένεται να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο 34χρονος αμυντικός. Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες θέλουν τους «Τζιαλορόσι» να χτυπούν τη περίπτωση του 27χρονου, Σιντ Κολάσινατς από την Άρσεναλ.

Ο Βόσνιος μπακ έχει χάσει εδώ και καιρό τη θέση του στο βασικό σχήμα των «Κανονιέρηδων». Οι συνθήκες δεν ευνοούν την παραμονή του στο Λονδίνο και η Ρόμα έρχεται μπροστά τους ως πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο ιταλικός σύλλογος σύμφωνα με το ρεπορτάζ στοχεύει στο δανεισμό του έμπειρου αμυντικού βάζοντας ωστόσο οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ρόμα προσπαθεί με απλές κινήσεις να δυναμώσει το σύνολο της προκειμένου την νέα χρονιά να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Οι «Τζιαλορόσι» πραγματοποίησαν μέτρια σεζόν παρόλα αυτά πήραν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Έντιν Τζέκο τερμάτισε στη 5η θέση της βαθμολογίας καπαρώνοντας συμμετοχή στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σιντ Κολάσινατς στη Ρόμα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη δράση έπειτα τη μακρά αδράνεια στο Λονδίνο. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν εμπιστεύτηκε ποτέ τον Βόσνιο είναι η αλήθεια!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ