ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Πιούλις για Μέσι: “Θα ήταν υπέροχος στην Πρέμιερ Λιγκ”

Ο πρώην προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ακόμα και στην απαιτητική Πρέμιερ Λιγκ.

Πιούλις για Μέσι: “Θα ήταν υπέροχος στην Πρέμιερ Λιγκ”

Στο παρελθόν αρκετοί είναι που έχουν αμφισβητήσει τον Μέσι σχετικά με το αν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην καριέρα του, ο Αργεντίνος έχει αγωνιστεί μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, κάτι που δίνει πάτημα σε όσους τον αμφισβητούν. Ωστόσο., για πρώτη φορά μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και πρωτάθλημα. Η ρήξη του με τη Μπαρτσελόνα τον έχει φέρει κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Γράφοντας για τους Times, ο πολύπειρος προπονητής Τόνι Πιούλις, σχολίασε τη δυνατότητα του Μέσι να αποδώσει τα μέγιστα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

“Οι άνθρωποι ρωτούν τώρα πώς μπορεί να προχωρήσει ο Μέσι εάν έπρεπε να παίξει στο Στόουκ σε μια υγρή, θυελλώδη νύχτα της Τρίτης. Ή μερικά από τα ελαφρώς λιγότερο λαμπερά γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ αν υπογράψει για τη Μάντσεστερ Σίτι. Νομίζω ότι θα ήταν καταπληκτικός. Είναι ευλογημένος με εκπληκτική δεξιότητα, φυσικά”.

Στην συνέχεια θυμήθηκε ένα περιστατικό στο οποίο παρακολούθησε το μεγαλείο του Μέσι από κοντά: “Θυμάμαι μία φορά που βρέθηκα στο γήπεδο της Άρσεναλ με τον γιο μου, τον Άντονι, ένα βράδυ και έβλεπα τη Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ο Μέσι εκτόξευσε την μπάλα μίλια στον αέρα και μετά την έσβησε με το πόδι του όταν επέστρεψε. Ο Άντονι κι εγώ κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν είναι ικανοί να το κάνουν αυτό. Αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο ισχυρός είναι το Μέσι. Είναι σκληρός, δυνατός, κυνηγάει τη μπάλα πίσω όταν είναι απαραίτητο και ανεξάρτητα από την κατάσταση που θα δημιουργήσει ευκαιρίες είτε για τον εαυτό του είτε για τους συμπαίκτες του. ”

Η Μπαρτσελόνα μπλοκάρει τη μεταγραφή του

Ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι έτοιμος να βάλει εμπόδια στη μετακίνηση του Μέσι. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έχει ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν πρόκειται να συζητήσει καμία προσφορά… κάτω των 700 εκατ. ευρώ!

Ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα θα πει το ναι μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του Αργεντινού, που αγγίζει όπως γράψαμε και παραπάνω τα 700 εκατ. ευρώ. Χρήματα που κανένας σύλλογος δεν πρόκειται να προσφέρει καθώς μιλάμε για ένα αστρονομικό ποσό…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ