ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Τελειώνει του Έντιν Τζέκο στη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντιν Τζέκο από τη Ρόμα - Τέλος στα σενάρια απόκτησης του Λουίς Σουάρες από τη «μεγάλη κυρία».

Τελειώνει του Έντιν Τζέκο στη Γιουβέντους!

Ο Έντιν Τζέκο αν και διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του είναι περιζήτητος και το όνομά του ακούγεται συνεχώς στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μάλιστα, για τον Βόσνιο δεν ενδιαφέρονται όποιες κι όποιες, αλλά μάχη για την απόκτησή του δίνουν τα δύο μεγάλα «κεφάλια» της Ιταλίας. Από ότι φαίνεται όμως, η Γιουβέντους είναι τελικά αυτή που βγαίνει νικήτρια από αυτήν τη μάχη.

Η Ίντερ εδώ και καιρό είχε βάλει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Ρόμα. Υπήρχαν πολλές συζητήσεις για την απόκτησή του και εκτενές ρεπορτάζ για το ρόλο του στην ομάδα και το γεγονός ότι ο Αντόνιο Κόντε τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση. Παρόλα αυτά, ο Τζέκο καταλήγει στη Γιουβέντους. Από τη μία, οι καθυστερήσεις στην Ίντερ όσο το μέλλον του Κόντε στην ομάδα ήταν στον «αέρα» έπαιξε αρνητικό ρόλο. Από την άλλη, ο Αντρέα Πίρλο ήταν καταλυτικός παράγοντας στην απόφαση του παίκτη. Ο Ιταλός «κέρδισε» τον Τζέκο και όπως όλα δείχνουν θα τον έχει μαζί του για την επόμενη σεζόν.

Οπως αναφέρει , η «Corriere dello Sport», η Γιουβέντους κατέβαλε ήδη 10 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα συν 2 εκατ. με την μορφή μπόνους, και κάπως έτσι η μεταγραφή είναι προ των πυλών. Η εμπειρία του Τζέκο από το ιταλικό ποδόσφαιρο και η δεινότητά του στο σκοράρισμα είναι ακριβώς αυτά που ήθελε ο Πίρλο και για αυτό προχωράει και στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Τελειώνει του Τζέκο στη Γιουβέντους!

Τέλος τα σενάρια για Σουάρες

Τις τελευταίες μέρες, για τη Γιούβε είχε παίξει και το όνομα του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός φεύγει από τη Μπαρτσελόνα και το Τορίνο ήταν ένας πιθανός προορισμός. Παρόλα αυτά, τελικά προτιμήθηκε ο Τζέκο. Ο Πίρλο δεν ήθελε να ρισκάρει τις ισορροπίες της ομάδας. Σίγουρα, ρόλο έπαιξε και το ότι ο Βόσνιος ήταν μία πιο προσιτή λύση.

Υπενθυμίζεται, ότι τη φετινή σεζόν ο Τζέκο πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ με τη Ρόμα. Οι Ρωμαίοι από την πλευρά τους θα αντικαταστήσουν τον ποδοσφαιριστή με έναν άλλον «γιουβεντίνο». Τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ