ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λιντς ετοιμάζει νέα σούπερ μεταγραφή από την «Σέριε Α»

Η Λιντς είναι αποφασισμένη να μην παίξει το ρόλο... κομπάρσου στην Πρέμιερ Λιγκ την νέα σεζόν και το αποδεικνύει με τις μεταγραφικές τις κινήσεις.

Η Λιντς ετοιμάζει νέα σούπερ μεταγραφή από την «Σέριε Α»

Αν μη τι άλλο μία.. ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν στην Αγγλία ήταν και η Λιντς. Η ιστορική ομάδα κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να πάρει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ! Ωστόσο, η Λιντς έρχεται για να… μείνει και το αποδεικνύει και με τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον σπουδαίο προπονητή, Μπιέλσα, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα είναι ικανό να χτυπήσει άμεσα την είσοδο στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες με τον ίδιο στόχο. Ωστόσο, υπάρχει προγραμματισμός και η αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου είναι τεράστια.

Μετά την κίνηση-ματ με την απόκτηση του Ροντρίγκο από την Βαλένθια, η Λιντς ετοιμάζει μια νέα σούπερ μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αγγλικά και ιταλικά Μέσα οι Άγγλοι θέλουν να φέρουν στην Πρέμιερ Λιγκ και τον Ροντρίγκο ντε Πάουλ! 

Λιντς

Ο Αργεντινός άσσος αγωνίζεται στην Ουντινέζε από το 2016 και η εξέλιξη του είναι τεράστια. Κατά διαστήματα έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν, Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα. Ο έμπειρος επιθετικός μέσος θέλει να δοκιμάσει τις τύχες του εκτός Ιταλίας και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λιντς.

Από την πλευρά της, η Ουντινέζε δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόσφορα που θα έφτανε τα 30 εκατ. ευρώ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει «deal»!

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφική κίνηση η Λιντς θα έχει προσθέσει στο ρόστερ της έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που σίγουρα θα την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Πάντως οι Άγγλοι δεν θα σταματήσουν εκεί καθώς έχουν βαλθεί να…. τρελάνουν το Νησί με τις μεταγραφές τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ