ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Κορυφαίος Γερμανός προπονητής ο Φλικ – 2ος ο Κλοπ!

Μετά από τέτοια σεζόν, η οποία ήρθε να τελειώσει στο απόγειο και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται ο Φλικ να μην αναδειχθεί ως ο κορυφαίος;

Κορυφαίος Γερμανός προπονητής ο Φλικ – 2ος ο Κλοπ!

Η τεράστια επιτυχία της Μπάγερν Μονάχου και το τρεμπλ δεν γινόταν να μην επισκιάσουν την επίδοση του Γιούργκεν Κλοπ. Το γερμανικό περιοδικό Kicker έπειτα από ψηφοφορία ανέδειξε τον Χάνζι Φλικ ως κορυφαίο Γερμανό προπονητή της χρονιάς. Ο 55χρονος επιβραβεύτηκε για την μετάλλαξη των Βαυρών, η οποία οδήγησε στη κατάκτηση όλων των τίτλων που διεκδικούσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Χάνζι Φλικ ήρθε στην Μπάγερν Μονάχου τον περασμένο Νοέμβριο αντικαθιστώντας τον ανεπαρκή Νίκο Κόβατς. Ο Γερμανός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει το καράβι που λέγεται Μπάγερν σε ήρεμα νερά και να το οδηγήσει στη… γη της Επαγγελίας! Με συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις οι Βαυαροί «σκότωσαν» κάθε αντίπαλο που βρήκαν στο διάβα τους. Η αρχή έγινε με τη κατάκτηση του νταμπλ, με την Μπάγερν Μονάχου να περνά πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος. Στο κύπελλο η ομάδα του Φλικ επικράτησε της Μπάγερ Λεβερκούζεν με χαρακτηριστική ευκολία. Χάνζι Φλικ

«Έφαγε» τον Κλοπ ο Χάνζι Φλικ

Το σημαντικότερο όλων όμως έγινε στο… σβήσιμο. Ο γερμανικός σύλλογος παρουσιάστηκε σαρωτικός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι επιβλητικές εμφανίσεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Λυών έφεραν την ομάδα του Χάνζι Φλικ εύκολα στον τελικό. Εκεί κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το τέρμα του Κομάν ήταν αρκετό για να χαρίσει την επιτυχία στην ομάδα. Η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε τη σεζόν κατακτώντας το τρεμπλ.

Ο θρίαμβος αυτός «ανάγκασε» περισσότερους από 232 έγκριτους Γερμανούς δημοσιογράφους να στηρίξουν τον Χάνζι Φλικ στη ψηφοφορία για τον κορυφαίο. Δεύτερος στη λίστα του Kicker ο πρωταθλητής Αγγλίας με την Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Ο έμπειρος τεχνικός συγκέντρωσε 164 ψήφους χάνοντας με διαφορά τη πρωτιά από τον Χάνζι Φλικ. Τρίτος κορυφαίος ο Κρίστιαν Στράιχ της Φράιμπουργκ (40 ψήφοι).

H Μπάγερν Μονάχου βρήκε τον προπονητή – ψυχολόγο που έψαχνε μετά τη φυγή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Τον άνθρωπο που έδωσε φτερά σε όλα τα αστέρια των Βαυαρών, κέρδισε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους και έφερε τα πάντα στο Αλιάνζ Αρένα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ