ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Πουλάει τον “αιώνιο παγκίτη” της η Άρσεναλ!

Όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα πουλήσει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στην Άστον Βίλα που προσφέρει δέκα εκατομμύρια λίρες.

Πουλάει τον “αιώνιο παγκίτη” της η Άρσεναλ!

Ήταν από τους πρωταγωνιστές της Άρσεναλ φέτος. Ακόμη και αν χρειάστηκε να λάμψει στο τέλος. Ο λόγος για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στους “κανονιέρηδες”. Ο Αργεντινός γκολκίπερ πραγματοποίησε πολύ καλά ματς τόσο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και στον τελικό κόντρα στην Τσέλσι.

Παρόλα αυτά δεν υπολογίζεται για βασικός τη νέα σεζόν. Κάτω από τα δοκάρια της αγγλικής ομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Μπερντ Λένο όταν και γίνει 100% μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Από την άλλη πλευρά, εκείνη του Αργεντινού γκολκίπερ, είχε γίνει γνωστό πως δεν πρόκειται να παραμείνει στο “Έμιρεϊτς” αν και εφόσον δεν είναι βασικός.

Κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Μαρτίνες βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2010. Οι ευκαιρίες που είχε, προκειμένου να γίνει βασικός ήταν μηδαμινές. Όταν πήρε την ευκαιρία του έδειξε την αξία του και την κλάση του. Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι φαίνεται πως έχουν πάρει τις αποφάσεις του και τίποτα δεν πρόκειται να τους τις αλλάξει. Εκεί θα πουλήσει τον Μαρτίνες η Άρσεναλ!

Εκεί θα πουλήσει τον Μαρτίνες η Άρσεναλ!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν έχει παίξει πολλά ματς ως βασικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει δύο κούπες μαζί της. Η πρώτη είναι το Κύπελλο Αγγλίας και η δεύτερη το Κομιούνιτι Σιλντ.

Παράλληλα, οι εμφανίσεις του ήταν αρκετές, ώστε να τον βάλουν στη μεταγραφική λίστα αρκετών συλλόγων από το Νησί -και όχι μόνο- όπως έκανε γνωστό με το ρεπορτάζ της η “Independent”. Όπου σύμφωνα με αυτό ο Αργεντινός γκολκίπερ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Άστον Βίλα.

Οι “χωριάτες” θέλουν να τον κάνουν άμεσα δικό τους και γι’ αυτό το λόγο δεν έχουν πρόβλημα να βγάλουν από τα ταμεία τους δέκα εκατομμύρια λίρες, προκειμένου να πείσουν την Άρσεναλ να πει το “ναι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ