ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

“Στεναχωρημένος” ο Κλοπ για την απόδοση των επιθετικών

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εξέφρασε τη στεναχώρια του για τον σπάταλο τρόπο με τον οποίο φέρθηκαν οι επιθετικοί του κόντρα στην Άρσεναλ.

“Στεναχωρημένος” ο Κλοπ για την απόδοση των επιθετικών

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είδε την ομάδα του να μην μπορεί να κατακτήσει το Κομιούνιτι Σιλντ για 2η συνεχόμενη χρονιά. Πέρυσι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 2-1 κατά τη διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς. Φέτος, παρόλο που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον Μιναμίνο. Στη συνέχεια είχε 2 καλές ευκαιρίες με τον Μανέ αλλά ο Μαρτίνεζ του αρνήθηκε το γκολ. Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Άρσεναλ ήταν πιο ψύχραιμη.

Η σπατάλη των λίγων ευκαιριών που δημιούργησαν οι “κόκκινοι” κόντρα σε μία οχυρωμένη άμυνα δυσαρέστησαν τον Γιούργκεν Κλοπ, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του μετά το ματς.

“Είμαι λυπημένος. Όταν παίζεις ενάντια σε ένα τέτοιο σχήμα – κάτι που συμβαίνει σε εμάς πάντα – πρέπει να είσαι φρέσκος στο τελευταίο τρίτο. Θέλεις να το επιβάλεις μερικές φορές, να δημιουργήσεις γωνίες, να δημιουργήσεις σταυρούς, να περνάς πίσω, όλα αυτά τα πράγματα. Ο ρυθμός για αυτό έπεσε λίγο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που θέλαμε, αλλά είχαμε δύο από αυτές και την τρίτη με την οποία σκοράραμε. Ενάντια σε μια ομάδα όπως η Άρσεναλ, μερικές μέρες αυτό είναι αρκετό. Όταν δεν τις τελειώσεις δεν είναι αρκετό και σήμερα δεν ήταν αρκετό”.

Κέρδος ο Μιναμίνο

Αν η Λίβερπουλ μπορεί να κρατήσει κάτι από το χθεσινό (29/8) παιχνίδι είναι την απόδοση του Τακούμι Μιναμίνο. Ο Ιάπωνας ήρθε πέρυσι τον χειμώνα στην ομάδα αλλά στις λίγες ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν έδειξε ότι μπορούσε να ανταποκριθεί. Χθες μπήκε αλλαγή στην αναμέτρηση μαζί με τον Κεϊτά και φάνηκαν να δίνουν μία φρεσκάδα στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ προσέφεραν και στην άμυνα με την ένταση των μαρκαρισμάτων τους. Παράλληλα, σκόραρε και το πρώτο γκολ στην καριέρα του ως παίκτης των “κόκκινων”.

Έτσι, ο Κλοπ μετά το παιχνίδι εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση του παίκτη του.

“Ήταν μεγάλο για αυτόν και μεγάλο για εμάς, επειδή ήταν το μόνο πράγμα που του έλειπε από τότε που είναι μαζί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μιναμίνο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μείνουμε στο παιχνίδι και για αυτόν, για να κάνουμε αυτό το πρώτο σημαντικό βήμα. Μπορεί να έχει αντίκτυπο, γι ‘αυτό τον υπογράψαμε. Δεν θέλω να του βάλω πίεση, μετά από μία ή δύο πολύ καλές εμφανίσεις στην προετοιμασία”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ