ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τα “μασάει” για το μέλλον του στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Μόνο ξεκάθαρος δεν ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για το μέλλον του στην Άρσεναλ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους μετά την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ.

Τα “μασάει” για το μέλλον του στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Είναι ο απόλυτος ηγέτης της Άρσεναλ. Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά είτε στα εύκολα, είτε στα πιο δύσκολα ματς. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έδειξε την κλάση του και στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Ο Γκαμπονέζος φορ με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Αυτό ήταν το πέμπτο του τέρμα στις τρεις τελευταίες φορές που έχει πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο του “Γουέμπλεϊ”. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Ειδικά στο τέλος της αναμέτρησης τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα τόσο για τον Αφρικανό επιθετικό όσο και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μιας και η κούπα κατέληξε στα χέρια τους, μετά τη διαδικασία των πέναλτι με τους “reds” να μην είναι τόσο εύστοχοι. Η χαρά του μεγάλη. Όμως, τι θα γίνει στο μέλλον; Θα παραμείνει στην Άρσεναλ; Ή θα την… κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όπως έχουν κάνει τόσοι άλλοι κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ο Ομπαμεγιάνγκ προτίμησε να μην δώσει ξεκάθαρη απάντηση όταν αυτό το ερώτημα τέθηκε από Άγγλο δημοσιογράφο, δείχνοντας ότι πιο πολύ τον νοιάζει να απολαύσει τη στιγμή! Δεν ήταν ξεκάθαρος για Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Δεν ήταν ξεκάθαρος για Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Εδώ και μήνες η διοίκηση της Άρσεναλ έχει κάνει επίσημη κρούση στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για νέο συμβόλαιο. Ο έμπειρος επιθετικός δεν το έχει δεχτεί. Ούτε το έχει απορρίξει. Κάτι που δεν είναι και το καλύτερο για τους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι δεν ξέρουν πως να κινηθούν.

Όπως και να ‘χει όμως ο Μίκελ Αρτέτα έχει πάρει πάνω του το θέμα. Ο Ισπανός τεχνικός με συζητήσεις που έχει κάνει με τον “Όμπα” θέλει να του δείξει πόσο σημαντικός είναι για τα σχέδιά του και πόσο θα βοηθήσει τον σύλλογο αν παραμείνει σε αυτόν. Ειδικά αυτή τη στιγμή που πάει να γίνει κάτι πολύ καλό.

“Αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι το τρόπαιο. Τίποτα άλλο. Τα πράγματα έχουν αλλάξει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί με το συμβόλαιό μου. Παρόλα αυτά η τωρινή εποχή είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όποιον ποδοσφαιριστή είναι στην Άρσεναλ”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ