ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ αντεπιτίθεται – «Χτυπάει» Ουπαμεκανό

Μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Φαν Ντε Μπέεκ η όρεξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητά τον ταλαντούχο αμυντικό της Λειψίας, Νταγιότ Ουπαμεκανό.

Η Γιουνάιτεντ αντεπιτίθεται – «Χτυπάει» Ουπαμεκανό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνηθίζει κάθε καλοκαίρι να δημιουργεί κρότο με τις μεταγραφικές της κινήσεις. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αρέσκονται σε κινήσεις που εντυπωσιάζουν φέρνοντας στο Ολντ Τράφορντ λαμπερά αστέρια. Αυτό φιλοδοξεί να κάνει και τώρα η διοίκηση του συλλόγου. Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ πλησιάζει στο Μάντσεστερ, ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει εντοπίσει τον επόμενο μεγάλο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νταγιότ Ουπαμεκανό.

Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός της Λειψίας παρουσιάζεται ως η ιδανική λύση στα χέρια του Νορβηγού τεχνικού. Δημοσίευμα του αμερικανικού ESPN αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει επαφές με τον γερμανικό σύλλογο για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ. Ο 21χρονος εντυπωσίασε φέτος με τη παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του. Ο Σόλσκιερ έχει μείνει κατάπληκτος από τα προσόντα του Ουπαμεκανό.  Νταγιότ Ουπαμεκανό

Ο Ουπαμεκανό είναι αυτό που χρειάζεται ο Σόλσκιερ

Η αμυντική συνοχή είναι μια πληγή που δύσκολα κλείνει στο Ολντ Τράφορντ. Φέτος Μαγκουάιρ και Λίντελοφ προσπάθησαν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών όμως στα κρίσιμα δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Μια πιθανή προσθήκη του Γάλλου αμυντικού θα φέρει έξτρα λύσεις στα μετόπισθεν. Ο 21χρονος έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία, αγγίζοντας τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός ξεκίνησε τη καριέρα του στη γενέτειρά του όμως γρήγορα μεταφέρθηκε στην Αυστρία υπογράφοντας στην Σάλτσμπουργκ. Από εκεί το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποίησε το δρομολόγιο στην έτερη ομάδα της Red Bull, τη Λειψία. Στη Γερμανία εδώ και τρία χρόνια αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο γρανάζι του Νάγκελσμαν.

Το ύψος του παράλληλα με την σωματοδομή του τρομάζει κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο διάβα του. Παράλληλα ο Ουπαμεκανό μπορεί να κουμαντάρει και στα χαμηλά τα κυβικά του παίζοντας εξαιρετικά με την μπάλα κάτω. Είναι ένας σύγχρονος αμυντικός που μπορεί να προσφέρει και στην επίθεση, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σκοράρει με το κεφάλι. Εξαιρετική επιλογή ο Γάλλος! Ό,τι πρέπει για το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ